Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apollon Kalamarias pasoledes
442 Tactiek 451
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 28.5
good Schieten average
weak Passen average
average Verdedigen weak


7e minuut.
Pilipciuc passt de bal met de wreef. Sebők is nu in balbezit. Gonidellis rent richting de bal. Gonidellis schiet op doel. Mantzavinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sebők is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Kalamarias - pasoledes 1:0

26e minuut.
Pilipciuc rent richting de bal. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Sebők verovert de bal door een tackle van achteren. Pilipciuc rent richting de bal. Pilipciuc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mantzavinis met een harde bal richting middenveld. Ratsikas probeert de bal met de borst te controleren. Gonidellis speelt de bal door. Sebők is nu in balbezit. Sebők haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mantzavinis probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Zachopoulos met de inworp. Ntaifas rent richting de bal. Ntaifas geeft een lange en hoge pass. Sebők rent richting de bal. Sebők draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bousdoukos is nu in balbezit. Sebők onderschept slim de pass. Sebők speelt de bal door. Pilipciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilipciuc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollon Kalamarias 32%, pasoledes 68%.
Apollon Kalamarias - pasoledes 1:0

47e minuut.
Sebők bereikt de bal nog maar net als eerste. Olguín begaat een overtreding. Sebők raakt geblesseerd tijdens het duel. Alfano met een snel genomen vrije trap. Pilipciuc is nu in balbezit. Pilipciuc schiet op doel. Paal!

52e minuut.
Ballak heeft problemen om de bal te vangen. Ballak geeft de bal voor. Goulionis heeft problemen om de bal te vangen. Pilipciuc rent richting de bal. Pilipciuc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ratsikas heeft problemen om de bal te vangen. Alfano rent richting de bal. Alfano passt de bal zonder na te denken. Sebők bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebők haalt uit met een fantastische trap. Mantzavinis bokst de bal weg.

61e minuut.
Ebeiridis kan de bal niet met de borst controleren. Flury is nu in balbezit. Ballak speelt de bal door. Sebők is nu in balbezit. Sebők haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pittas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sebők bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebők speelt de bal door. Pilipciuc is nu in balbezit. Pilipciuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Pilipciuc is nu in balbezit. Pilipciuc geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Flury de bal onder controle te krijgen. Sebők bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebők schiet op doel. Mantzavinis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollon Kalamarias 36%, pasoledes 64%.
Apollon Kalamarias - pasoledes 1:0