Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας Apollon Kalamarias
φασουλες Tactiek 442
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 36.7
solide Schieten matig
goed Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Anagnostou rent richting de bal. Anagnostou passt de bal met de wreef. Stergioudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergioudas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mast de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pilipciuc is nu in balbezit. Katrougalos verovert de bal door een tackle van achteren. Katrougalos geeft de bal voor. Anagnostou is nu in balbezit. Anagnostou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bally passt de bal met de wreef. Daar is Zachopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stergioudas rent richting de bal. Anagnostou rent richting de bal. Anagnostou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bally met een sublieme pass. Stergioudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Anagnostou bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergioudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergioudas draait met de bal, schiet en ... Namięta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας - Apollon Kalamarias 1:0

30e minuut.
Bally probeert naar een medespeler te passen. Stergioudas is nu in balbezit. Mast legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stergioudas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stergioudas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Stergioudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Anagnostou bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergioudas rent richting de bal. Stergioudas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας - Apollon Kalamarias 2:0

43e minuut.
Nowrotek passt de bal zonder na te denken. Anagnostou heeft problemen om de bal te vangen. Anagnostou passt de bal in één keer door. Stergioudas is nu in balbezit. Stergioudas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 39%, Apollon Kalamarias 61%.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας - Apollon Kalamarias 2:0

46e minuut.
Pelé komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ebeiridis kopt de bal weg. Anagnostou bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergioudas rent richting de bal. Stergioudas haalt uit met een fantastische trap. Namięta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Pilipciuc kopt de bal weg. Sebők heeft problemen om de bal te vangen. Nowrotek probeert naar een medespeler te passen. Anagnostou rent richting de bal. Anagnostou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Nowrotek passt de bal zonder na te denken. Višňák rent richting de bal. Ballak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ballak krijgt een gele kaart. Višňák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nowrotek komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bally is nu in balbezit. Bally met een sublieme pass. Stergioudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Anagnostou de bal. Anagnostou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Nowrotek geeft de bal voor. Anagnostou kopt de bal weg. Stergioudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Anagnostou bereikt de bal nog maar net als eerste. Anagnostou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Giazitzoglou speelt de bal door. Stergioudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Anagnostou rent richting de bal. Stergioudas rent richting de bal. Stergioudas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 27%, Apollon Kalamarias 73%.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας - Apollon Kalamarias 2:0