Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ DP Kastellas
boss Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
10% Spel op eigen helft 90%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 16.5
solid Schieten poor
good Passen unsatisfactory
solid Verdedigen poor


5e minuut.
Tuấn Anh passt de bal met de wreef. Fountas is nu in balbezit. Gialesakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fountas onderschept slim de pass. Fountas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Prääts met een sublieme pass. Doxopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajownik verovert de bal door een tackle van achteren. Gajownik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - DP Kastellas 1:0

11e minuut.
Doxastakis speelt de bal door. Felisa kopt de bal weg. Doxopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fountas verovert de bal door een tackle van achteren. Fountas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tuấn Anh geeft de bal voor. Vassos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fountas verovert de bal door een tackle van achteren. Fountas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - DP Kastellas 2:0

15e minuut.
Inworp. Maznev met een snelle inworp. Prääts met een sublieme pass. Fountas is nu in balbezit. Fountas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ferdιnand onderschept slim de pass. Prääts is nu in balbezit. Prääts passt de bal met de wreef. Fountas is nu in balbezit. Fountas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Prääts passt de bal met de wreef. Doxopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fountas rent richting de bal. Fountas haalt uit met een fantastische trap. Doxastakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - DP Kastellas 3:0

26e minuut.
Vassos verovert de bal door een tackle van achteren. Vassos geeft een lange en hoge pass. Daar is Jachtunowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jachtunowicz geeft de bal voor. Fountas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Doxastakis trapt de bal weg. Prääts kopt de bal weg. Kourelas kan de bal niet met de borst controleren. Fountas verovert de bal door een tackle van achteren. Fountas haalt uit met een fantastische trap. Doxastakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - DP Kastellas 4:0

32e minuut.
Prääts passt de bal met de wreef. Felisa geeft de bal voor. Ferdιnand met een sublieme pass. Fountas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fountas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ferdιnand kopt de bal weg. Prääts rent richting de bal. Prääts passt de bal met de wreef. Fountas rent richting de bal. Fountas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Prääts kopt de bal weg. Gialesakis is nu in balbezit. Fountas onderschept slim de pass. Prääts rent richting de bal. Prääts haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Jachtunowicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gajownik de bal. Doxopoulos begaat een overtreding. Doxopoulos krijgt een gele kaart. Gajownik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gajownik met een snel genomen vrije trap. Fountas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - DP Kastellas 5:0

41e minuut.
Gialesakis is nu in balbezit. Gajownik onderschept slim de pass. Gajownik passt de bal in één keer door. Felisa rent richting de bal. Felisa schiet op doel. Doxastakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fountas rent richting de bal. Fountas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - DP Kastellas 6:0

45e minuut.
Doxopoulos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gajownik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Felisa rent richting de bal. Felisa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 9%, DP Kastellas 91%.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - DP Kastellas 6:0

48e minuut.
Fountas passt de bal in één keer door. Prääts bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourelas is nu in balbezit. Prääts verovert de bal door een tackle van achteren. Prääts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Kourelas met een harde bal richting middenveld. Felisa is nu in balbezit. Felisa passt de bal in één keer door. Fountas is nu in balbezit. Fountas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - DP Kastellas 7:0

53e minuut.
Ferdιnand heeft problemen om de bal te vangen. Ferdιnand met een sublieme pass. Prääts rent richting de bal. Prääts draait met de bal, schiet en ... Doxastakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ferdιnand kopt de bal weg. Prääts is nu in balbezit. Prääts passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fountas de bal. Fountas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Săpunaru passt de bal met de wreef. Ferdιnand met een sublieme pass. Kourelas rent richting de bal. Fountas onderschept slim de pass. Fountas draait met de bal, schiet en ... Doxastakis bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Fountas bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gajownik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gialesakis geeft de bal voor. Daar is Psarras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prääts onderschept slim de pass. Prääts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Prääts is nu in balbezit. Prääts passt de bal in één keer door. Felisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fountas rent richting de bal. Fountas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kourelas geeft de bal voor. Inworp. Maznev met de inworp. Daar is Ferdιnand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferdιnand geeft de bal voor. Doxastakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - DP Kastellas 8:0

73e minuut.
Săpunaru speelt de bal door. Daar is Prääts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prääts passt de bal in één keer door. Fountas is nu in balbezit. Fountas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Ferdιnand de bal. Ferdιnand geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kourelas de bal. Fountas is nu in balbezit. Fountas schiet op doel. Doxastakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Marmarinos is nu in balbezit. Tuấn Anh onderschept slim de pass. Săpunaru speelt de bal door. Klungelig pakt Fountas de bal. Fountas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Săpunaru passt de bal in één keer door. Kakos heeft problemen om de bal te vangen. Prääts bereikt de bal nog maar net als eerste. Prääts haalt uit met een fantastische trap. Kourelas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - DP Kastellas 9:0

80e minuut.
Gajownik is nu in balbezit. Gajownik geeft een hoge lob. Prääts kopt de bal weg. Fountas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fountas schiet op doel. Doxastakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fountas bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Gajownik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Doxastakis speelt de bal door. Gajownik kopt de bal weg. Felisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Felisa geeft een lange en hoge pass. Doxastakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Doxastakis speelt de bal door. Săpunaru rent richting de bal. Săpunaru speelt de bal door. Fountas is nu in balbezit. Fountas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Doxastakis trapt de bal weg van het doel. Prääts met een sublieme pass. Fountas heeft problemen om de bal te vangen. Fountas draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Ferdιnand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdιnand geeft een lange en hoge pass. Fountas rent richting de bal. Fountas schiet op doel. Doxastakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - DP Kastellas 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 11%, DP Kastellas 89%.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - DP Kastellas 10:0