Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ilion FC ΑΝΕΤΟΙ FC
Normal Tactiek guardiola FA
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 28.6
slecht Schieten redelijk
zwak Passen matig
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Štrublić verovert de bal door een tackle van achteren. Štrublić geeft een lange en hoge pass. Stathopoulos probeert de bal met de borst te controleren. Biskup is nu in balbezit. Biskup draait met de bal, schiet en ... Sevntalis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Tammisalo probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spartakos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tammisalo is nu in balbezit. Tammisalo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Moscoso rent richting de bal. Kalogerakis probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Moscoso met een snelle inworp. Jodstein geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Confusioni rent richting de bal. Confusioni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ilion FC - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:1

15e minuut.
Tammisalo geeft de bal voor. Kalathakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalathakis geeft een hoge lob. Ardeleanu is nu in balbezit. Ardeleanu geeft een lange en hoge pass. Sevntalis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sevntalis niet meer kan verder spelen. Teknakis komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Teknakis trapt de bal weg van het doel. Tammisalo kopt de bal weg. Klungelig pakt Stathopoulos de bal. Jodstein is nu in balbezit. Jodstein schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Tammisalo speelt de bal door. Porco probeert naar een medespeler te passen. Kalathakis rent richting de bal. Jodstein verovert de bal door een tackle van achteren. Jodstein draait met de bal, schiet en ... Teknakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Confusioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Confusioni schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ilion FC - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:2

32e minuut.
Kalogerakis rent richting de bal. Porco onderschept slim de pass. Porco passt de bal in één keer door. Biskup heeft problemen om de bal te vangen. Biskup draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Jodstein geeft een lange en hoge pass. Ardeleanu is nu in balbezit. Biskup is nu in balbezit. Biskup haalt uit met een fantastische trap. Stathopoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ilion FC - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:3

41e minuut.
Moscoso controleert de bal met de borst. Vasilakakis verovert de bal door een tackle van achteren. Ardeleanu onderschept slim de pass. Jodstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodstein probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ilion FC 91%, ΑΝΕΤΟΙ FC 9%.
Ilion FC - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:3

48e minuut.
Confusioni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tlaga komt het veld opgelopen. Moscoso met een snelle inworp. Porco rent richting de bal. Jodstein is nu in balbezit. Jodstein geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Ilion FC - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:4

51e minuut.
Teknakis met een harde bal richting middenveld. Tlaga rent richting de bal. Jodstein is nu in balbezit. Jodstein geeft de bal voor. Biskup krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Spartakos met de inworp. Fotsis is nu in balbezit. Ardeleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ardeleanu geeft de bal voor. Jodstein bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jodstein zal de hoekschop nemen. Biskup kopt de bal weg. Tlaga is nu in balbezit. Tlaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ilion FC - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:5

61e minuut.
Spartakos probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Štrublić met de inworp. Tammisalo heeft problemen om de bal te vangen. Tammisalo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Porco verovert de bal door een tackle van achteren. Porco probeert naar een medespeler te passen. Jodstein probeert naar een medespeler te passen. Biskup bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskup schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Spartakos geeft een lange en hoge pass. Ardeleanu rent richting de bal. Ardeleanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tlaga de bal. Tlaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Stathopoulos is nu in balbezit. Jodstein onderschept slim de pass. Biskup bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskup draait met de bal, schiet en ... Teknakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ilion FC - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:6

77e minuut.
Tammisalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jodstein heeft problemen om de bal te vangen. Jodstein geeft een hoge lob. Biskup krijgt zijn hoofd ertegen. Teknakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ilion FC - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:7

78e minuut.
Štrublić met de inworp. Jodstein rent richting de bal. Jodstein geeft de bal voor. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ardeleanu onderschept slim de pass. Ardeleanu geeft een lange en hoge pass. Biskup rent richting de bal. Biskup schiet op doel. Teknakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ilion FC - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:8

82e minuut.
Vasilakakis geeft een lange en hoge pass. Štrublić is nu in balbezit. Štrublić geeft de bal voor. Jodstein rent richting de bal. Jodstein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Jodstein probeert de bal met de borst te controleren. Tammisalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammisalo passt de bal met de wreef. Biskup rent richting de bal. Biskup haalt uit met een fantastische trap. Teknakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Ardeleanu probeert naar een medespeler te passen. Tammisalo rent richting de bal. Tammisalo passt de bal in één keer door. Biskup is nu in balbezit. Biskup schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ilion FC 77%, ΑΝΕΤΟΙ FC 23%.
Ilion FC - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:8