Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pasoledes MPALADOROI
451 Tactiek 433-f1
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 31.8
zwak Schieten redelijk
zwak Passen matig
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Daar is Ratsikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muschalek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muschalek passt de bal met de wreef. van Galen is nu in balbezit. van Galen haalt uit met een fantastische trap. Mantzavinis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Batmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Batmaz passt de bal met de wreef. Kokavec rent richting de bal. Kokavec geeft de bal voor. Telmaník krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Batmaz geeft een lange en hoge pass. Zrínyi kopt de bal weg. Goulionis rent richting de bal. van Galen verovert de bal door een tackle van achteren. van Galen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousdoukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bousdoukos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

24e minuut.
van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen geeft een hoge lob. Zrínyi maakt een snoekduik en kopt de bal. Telmaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Telmaník schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
pasoledes - MPALADOROI 0:1

35e minuut.
Giagousis rent richting de bal. Hâldan verovert de bal door een tackle van achteren. Hâldan geeft een lange en hoge pass. Telmaník rent richting de bal. Telmaník haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Alisandratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alisandratos probeert naar een medespeler te passen. Hâldan speelt de bal door. Daar is van Galen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Galen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pasoledes - MPALADOROI 0:2

42e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mantzavinis niet meer kan verder spelen. Galarraga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pasoledes 84%, MPALADOROI 16%.
pasoledes - MPALADOROI 0:2

48e minuut.
Telmaník draait met de bal, schiet en ... Galarraga probeert naar een medespeler te passen. Zrínyi kopt de bal weg. Telmaník is nu in balbezit. Telmaník haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Zrínyi kopt de bal weg. Telmaník probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cortez is nu in balbezit. Telmaník verovert de bal door een tackle van achteren. Telmaník haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez onderschept slim de pass. Olguín met een sublieme pass. Giagousis rent richting de bal. Giagousis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Cortez passt de bal in één keer door. Inworp. Kokavec met de inworp. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Muschalek controleert de bal met de borst. Muschalek passt de bal in één keer door. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen draait met de bal, schiet en ... Galarraga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pasoledes - MPALADOROI 0:3

67e minuut.
Zrínyi passt de bal zonder na te denken. Telmaník is nu in balbezit. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Telmaník verovert de bal door een tackle van achteren. Telmaník schiet op doel. Galarraga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pasoledes 75%, MPALADOROI 25%.
pasoledes - MPALADOROI 0:3