Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lesvos of Greece Kompotiakos F.C
pantes76 2018 Tactiek MPAKE
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 51.3
good Schieten very good
weak Passen good
average Verdedigen very good


3e minuut.
Alas probeert naar een medespeler te passen. Bejarano rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Tassos ... Strafschop! Bejarano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Katrantzos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bejarano is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Boroi passt de bal zonder na te denken. Bejarano rent richting de bal. Bejarano haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mạnh Thiện de bal onder controle te krijgen. Katrantzos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - Kompotiakos F.C 0:1

12e minuut.
Alas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bogdanić komt het veld opgelopen. Miniatis met een sublieme pass. Tziotis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Speichler. Speichler krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Boroi verovert de bal door een tackle van achteren. Boroi speelt de bal door. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler draait met de bal, schiet en ... Uzdrowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Katrantzos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Sotiriadis is nu in balbezit. Arapis verovert de bal door een tackle van achteren. Arapis speelt de bal door. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano draait met de bal, schiet en ... Katrantzos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Kotzias bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotzias geeft de bal voor. Kęcki is nu in balbezit. Miniatis verovert de bal door een tackle van achteren. Miniatis draait met de bal, schiet en ... Leal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Inworp. Arapis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tassos is nu in balbezit. Bejarano verovert de bal door een tackle van achteren. Bejarano haalt uit met een fantastische trap. Katrantzos bokst de bal weg. Paal! Katrantzos met een sublieme pass. Csábi kopt de bal weg. Raptis rent richting de bal. Speichler verovert de bal door een tackle van achteren. Speichler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kęcki verovert de bal door een tackle van achteren. Bejarano is nu in balbezit. Bejarano geeft een lange en hoge pass. Babiniotis probeert de bal aan de voet te houden. Speichler springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sotiriadis kopt de bal weg. Kotzias bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotzias passt de bal zonder na te denken. Daar is Tziotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tziotis haalt uit met een fantastische trap. Leal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Kontogiannis rent richting de bal. Bogdanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanić passt de bal in één keer door. Speichler heeft problemen om de bal te vangen. Speichler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesvos of Greece 68%, Kompotiakos F.C 32%.
Lesvos of Greece - Kompotiakos F.C 0:1

51e minuut.
Bejarano kopt de bal weg. Kontogiannis is nu in balbezit. Kontogiannis passt de bal in één keer door. Daar is Tziotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tziotis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Speichler de bal onder controle te krijgen. Kontogiannis probeert naar een medespeler te passen. Tassos bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroi is nu in balbezit. Boroi draait met de bal, schiet en ... Katrantzos bokst de bal weg.

64e minuut.
Kontogiannis speelt de bal door. Miniatis rent richting de bal. Bogdanić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miniatis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tassos komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Leal met een harde bal richting middenveld. Boroi kopt de bal weg. Babiniotis rent richting de bal. Speichler verovert de bal door een tackle van achteren. Speichler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bejarano rent richting de bal. Tassos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bejarano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boroi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Katrantzos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - Kompotiakos F.C 0:2

69e minuut.
Babiniotis met een sublieme pass. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano probeert naar een medespeler te passen. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Speichler is nu in balbezit. Speichler haalt uit met een fantastische trap. Katrantzos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Kęcki verovert de bal door een tackle van achteren. Kęcki geeft de bal voor. Babiniotis kopt de bal weg. Chaveau bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaveau schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Bogdanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanić passt de bal in één keer door. Daar is Speichler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speichler schiet op doel. Uzdrowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - Kompotiakos F.C 0:3

81e minuut.
Raptis met een sublieme pass. Tziotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziotis passt de bal in één keer door. Miniatis is nu in balbezit. Miniatis draait met de bal, schiet en ... Leal bokst de bal weg.

86e minuut.
Babiniotis geeft een hoge lob. Bejarano rent richting de bal. Speichler is nu in balbezit. Speichler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - Kompotiakos F.C 0:4

89e minuut.
Klungelig pakt Tassos de bal. Bogdanić rent richting de bal. Bogdanić speelt de bal door. Speichler rent richting de bal. Speichler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesvos of Greece 63%, Kompotiakos F.C 37%.
Lesvos of Greece - Kompotiakos F.C 0:4