Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gatoi Attikis Stonecity F.C.
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Marakis is nu in balbezit. Marakis speelt de bal door. Klonaris rent richting de bal. Klonaris draait met de bal, schiet en ... Karamanolis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Karamanolis trapt de bal weg. Perpiniadis kopt de bal weg. Vasileiadis speelt de bal door. Klonaris rent richting de bal. Klonaris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Karagiorgis kopt de bal weg. Vasileiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasileiadis haalt uit met een fantastische trap. Kefalogiannis probeert de bal aan de voet te houden. Karamanolis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatoi Attikis - Stonecity F.C. 1:0

38e minuut.
Sakorafas met de inworp. Filippas is nu in balbezit. Filippas geeft een hoge lob. Kotsyfas rent richting de bal. Kotsyfas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tsilligiris rent richting de bal. Fokianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fokianos probeert naar een medespeler te passen. Kotsyfas is nu in balbezit. Kotsyfas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatoi Attikis 39%, Stonecity F.C. 61%.
Gatoi Attikis - Stonecity F.C. 1:0

52e minuut.
Charitodiplomenos is nu in balbezit. Charitodiplomenos draait met de bal, schiet en ... Filippas heeft problemen om de bal te vangen. Klonaris is nu in balbezit. Klonaris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gatoi Attikis - Stonecity F.C. 2:0

54e minuut.
Fokianos is nu in balbezit. Charitodiplomenos onderschept slim de pass. Charitodiplomenos met een sublieme pass. Klonaris is nu in balbezit. Klonaris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatoi Attikis - Stonecity F.C. 3:0

65e minuut.
Sakorafas is nu in balbezit. Sakorafas geeft een lange en hoge pass. Kotsyfas is nu in balbezit. Kotsyfas schiet op doel. Theofanopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatoi Attikis - Stonecity F.C. 3:1

76e minuut.
Tsilligiris passt de bal in één keer door. Vasileiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonaris rent richting de bal. Vasileiadis is nu in balbezit. Vasileiadis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatoi Attikis - Stonecity F.C. 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatoi Attikis 34%, Stonecity F.C. 66%.
Gatoi Attikis - Stonecity F.C. 4:1