Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Παναιγιάλειος Olympiakos SFP
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


25e minuut.
Kalafatis draait met de bal, schiet en ... Sismanis bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aivazis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sismanis heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Koumarianos is nu in balbezit. Koumarianos passt de bal zonder na te denken. Aivazis rent richting de bal. Sapounakis onderschept slim de pass. Sapounakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Παναιγιάλειος 43%, Olympiakos SFP 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Παναιγιάλειος - Olympiakos SFP 0:0

49e minuut.
Sofianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapounakis verovert de bal door een tackle van achteren. Sapounakis passt de bal zonder na te denken. Karolidis rent richting de bal. Karolidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Mavropoulos heeft problemen om de bal te vangen. Kalafatis is nu in balbezit. Kafetzopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalafatis rent richting de bal. Kalafatis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Klungelig pakt Kafetzopoulos de bal. Chrysinis is nu in balbezit. Chrysinis geeft de bal voor. Molfetas bereikt de bal nog maar net als eerste. Molfetas schiet op doel. Nydriotis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Afentoulidis heeft problemen om de bal te vangen. Molfetas bereikt de bal nog maar net als eerste. Molfetas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Παναιγιάλειος - Olympiakos SFP 0:1

70e minuut.
Kafetzopoulos rent richting de bal. Mavropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavropoulos passt de bal in één keer door. Kalafatis is nu in balbezit. Kalafatis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Koumarianos met een sublieme pass. Aivazis is nu in balbezit. Molfetas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Molfetas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Παναιγιάλειος 54%, Olympiakos SFP 46%.
Παναιγιάλειος - Olympiakos SFP 0:1