Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kompotiakos F.C Deportivo La Var1s
MPAKE Tactiek kappa1
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 60.4
goed Schieten formidabel
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Theodorogiannis kopt de bal weg. Lansbergas speelt de bal door. Löschner rent richting de bal. Löschner schiet op doel. Zuzarte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Abeigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeigón speelt de bal door. Löschner rent richting de bal. Löschner haalt uit met een fantastische trap. Leal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - Deportivo La Var1s 0:1

12e minuut.
Theodorogiannis passt de bal in één keer door. Petković rent richting de bal. Arapis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arapis krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Abeigón onderschept slim de pass. Abeigón passt de bal zonder na te denken. Lansbergas is nu in balbezit. Lansbergas haalt uit met een fantastische trap. Leal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - Deportivo La Var1s 0:2

22e minuut.
Löschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotautas geeft een hoge lob. Devisch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lansbergas is nu in balbezit. Lansbergas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - Deportivo La Var1s 0:3

25e minuut.
Petković speelt de bal door. Lansbergas is nu in balbezit. Lansbergas passt de bal in één keer door. Löschner rent richting de bal. Löschner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Abeigón is nu in balbezit. Abeigón passt de bal met de wreef. Lansbergas is nu in balbezit. Löschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Löschner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kövér speelt de bal door. Gotautas is nu in balbezit. Gotautas geeft de bal voor. Klungelig pakt Lansbergas de bal. Lansbergas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Löschner rent richting de bal. Csábi bereikt de bal nog maar net als eerste. Löschner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Löschner krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompotiakos F.C 62%, Deportivo La Var1s 38%.
Kompotiakos F.C - Deportivo La Var1s 0:3

53e minuut.
Löschner passt de bal in één keer door. Lansbergas heeft problemen om de bal te vangen. Lansbergas passt de bal in één keer door. Petković bereikt de bal nog maar net als eerste. Petković geeft een lange en hoge pass. Leal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Chaveau probeert de bal aan de voet te houden. Gotautas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotautas passt de bal in één keer door. Löschner is nu in balbezit. Löschner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Löschner de bal. Devisch rent richting de bal. Gotautas is nu in balbezit. Gotautas geeft een lange en hoge pass. Lansbergas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bejarano kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kövér de bal onder controle te krijgen. Speichler rent richting de bal. Speichler draait met de bal, schiet en ... Grivas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - Deportivo La Var1s 1:3

73e minuut.
Kövér met een sublieme pass. Gotautas rent richting de bal. Gotautas speelt de bal door. Löschner is nu in balbezit. Löschner draait met de bal, schiet en ... Leal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - Deportivo La Var1s 1:4

75e minuut.
Kövér probeert naar een medespeler te passen. Gotautas met een sublieme pass. Löschner is nu in balbezit. Löschner haalt uit met een fantastische trap. Leal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - Deportivo La Var1s 1:5

78e minuut.
Lansbergas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arapis. Lansbergas raakt geblesseerd tijdens het duel. Trung Phong met een snel genomen vrije trap. Gotautas kopt de bal weg. Klungelig pakt Csábi de bal. Abeigón rent richting de bal. Abeigón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Lansbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas passt de bal met de wreef. Löschner is nu in balbezit. Löschner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompotiakos F.C - Deportivo La Var1s 1:6

87e minuut.
Abeigón probeert naar een medespeler te passen. Löschner is nu in balbezit. Devisch rent richting de bal. Löschner verovert de bal door een tackle van achteren. Löschner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompotiakos F.C 62%, Deportivo La Var1s 38%.
Kompotiakos F.C - Deportivo La Var1s 1:6