Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lesvos of Greece Pou einai to xartri ygeias???
pantes76 2018 Tactiek 3-5-2
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 59.6
redelijk Schieten uitmuntend
slecht Passen formidabel
matig Verdedigen solide


1e minuut.
Pakuła geeft een lange en hoge pass. Uzdrowski kopt de bal weg. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu geeft de bal voor. Scuto krijgt zijn hoofd ertegen. Katrantzos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Płachecki probeert naar een medespeler te passen. Osuna probeert naar een medespeler te passen. Scuto is nu in balbezit. Scuto haalt uit met een fantastische trap. Babiniotis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Wydro onderschept slim de pass. Wydro passt de bal zonder na te denken. Cerqueira rent richting de bal. Cerqueira geeft een lange en hoge pass. Sarapuu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pakuła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kotzias rent richting de bal. Szarniak onderschept slim de pass. Szarniak geeft een hoge lob. Katrantzos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - Pou einai to xartri ygeias??? 0:1

13e minuut.
Scuto heeft problemen om de bal te vangen. Scuto geeft een hoge lob. Kontogiannis kopt de bal weg. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Uzdrowski onderschept slim de pass. Raptis bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarniak verovert de bal door een tackle van achteren. Szarniak geeft de bal voor. Scuto springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mạnh Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu verovert de bal door een tackle van achteren. Sarapuu passt de bal met de wreef. Scuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuto draait met de bal, schiet en ... Katrantzos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Tassos bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuto onderschept slim de pass. Scuto haalt uit met een fantastische trap. Babiniotis probeert de bal aan de voet te houden. Katrantzos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - Pou einai to xartri ygeias??? 0:2

28e minuut.
Płachecki probeert naar een medespeler te passen. Szarniak rent richting de bal. Szarniak met een sublieme pass. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Cerqueira kopt de bal weg. Szarniak is nu in balbezit. Kontogiannis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kontogiannis krijgt een gele kaart. Szarniak raakt geblesseerd tijdens het duel. Cerqueira zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Babiniotis de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Sotiriadis passt de bal zonder na te denken. Twardawa geeft een lange en hoge pass. Scuto kopt de bal weg. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu draait met de bal, schiet en ... Katrantzos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Osuna met een sublieme pass. Scuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuto passt de bal zonder na te denken. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Katrantzos trapt de bal weg. Szarniak kopt de bal weg. Scuto heeft problemen om de bal te vangen. Scuto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesvos of Greece 82%, Pou einai to xartri ygeias??? 18%.
Lesvos of Greece - Pou einai to xartri ygeias??? 0:2

47e minuut.
Sarapuu rent richting de bal. Sarapuu geeft een hoge lob. Scuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuto schiet op doel. Katrantzos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - Pou einai to xartri ygeias??? 0:3

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pakuła met een snelle inworp. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - Pou einai to xartri ygeias??? 0:4

61e minuut.
Mạnh Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu verovert de bal door een tackle van achteren. Sarapuu probeert naar een medespeler te passen. Szarniak rent richting de bal. Szarniak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Scuto geeft de bal voor. Katrantzos probeert naar een medespeler te passen. Cerqueira kopt de bal weg. Scuto is nu in balbezit. Scuto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mạnh Thiện geeft een lange en hoge pass. Setaro rent richting de bal. Setaro geeft een lange en hoge pass. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Płachecki is nu in balbezit. Płachecki geeft een hoge lob. Babiniotis rent richting de bal. Scuto verovert de bal door een tackle van achteren. Scuto haalt uit met een fantastische trap. Katrantzos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Setaro verovert de bal door een tackle van achteren. Setaro geeft een hoge lob. Scuto kopt de bal weg. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu haalt uit met een fantastische trap. Katrantzos bokst de bal weg.

82e minuut.
Pakuła geeft de bal voor. Scuto rent richting de bal. Scuto schiet op doel. Mạnh Thiện probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Katrantzos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - Pou einai to xartri ygeias??? 0:5

84e minuut.
Cerqueira onderschept slim de pass. Cerqueira geeft een lange en hoge pass. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - Pou einai to xartri ygeias??? 0:6

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pakuła neemt de hoekschop. Klungelig pakt Uzdrowski de bal. Sarapuu rent richting de bal. Sarapuu schiet op doel. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Cerqueira is nu in balbezit. Cerqueira passt de bal in één keer door. Pakuła met een sublieme pass. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - Pou einai to xartri ygeias??? 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesvos of Greece 79%, Pou einai to xartri ygeias??? 21%.
Lesvos of Greece - Pou einai to xartri ygeias??? 0:7