Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stonecity F.C. PAOKA Argonaùtes
Normal Tactiek Neo system
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 31.4
slecht Schieten solide
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


6e minuut.
Gómez probeert naar een medespeler te passen. Margioris rent richting de bal. Margioris heeft problemen om de bal te vangen. Margioris draait met de bal, schiet en ... Karamanolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - PAOKA Argonaùtes 0:1

8e minuut.
Doulgerakis heeft problemen om de bal te vangen. Doulgerakis probeert naar een medespeler te passen. Fokianos is nu in balbezit. Margioris verovert de bal door een tackle van achteren. Margioris schiet op doel. Karamanolis bokst de bal weg. Gómez rent richting de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - PAOKA Argonaùtes 0:2

10e minuut.
Lykiardopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lykiardopoulos passt de bal in één keer door. Kefalogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez onderschept slim de pass. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Karamanolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - PAOKA Argonaùtes 0:3

14e minuut.
Iannucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannucci geeft een lange en hoge pass. Daar is Filippas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Margioris rent richting de bal. Margioris schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Kefalogiannis is nu in balbezit. Margioris verovert de bal door een tackle van achteren. Margioris passt de bal zonder na te denken. Gómez rent richting de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gómez onderschept slim de pass. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Margioris is nu in balbezit. Margioris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - PAOKA Argonaùtes 0:4

40e minuut.
Viktoridis probeert de bal met de borst te controleren. Veligrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margioris verovert de bal door een tackle van achteren. Margioris haalt uit met een fantastische trap. Karamanolis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - PAOKA Argonaùtes 0:5

43e minuut.
Stankoglou rent richting de bal. Urrutia onderschept slim de pass. Urrutia geeft een hoge lob. Margioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Margioris haalt uit met een fantastische trap. Karamanolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonecity F.C. 61%, PAOKA Argonaùtes 39%.
Stonecity F.C. - PAOKA Argonaùtes 0:5

46e minuut.
Klungelig pakt Iannucci de bal. Iannucci geeft een hoge lob. Kefalogiannis geeft de bal voor. Doulgerakis rent richting de bal. Doulgerakis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Doulgerakis is nu in balbezit. Doulgerakis speelt de bal door. Gómez is nu in balbezit. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - PAOKA Argonaùtes 0:6

50e minuut.
Karagiorgis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Legakis komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Margioris is nu in balbezit. Lykiardopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lykiardopoulos passt de bal in één keer door. Margioris rent richting de bal. Margioris draait met de bal, schiet en ... Karamanolis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - PAOKA Argonaùtes 0:7

61e minuut.
Fokianos onderschept slim de pass. Lykiardopoulos is nu in balbezit. Lykiardopoulos met een sublieme pass. Daar is Margioris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Margioris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Megas komt het veld opgelopen. Bădilă komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Iannucci passt de bal met de wreef. Lykiardopoulos is nu in balbezit. Lykiardopoulos geeft een lange en hoge pass. Megas rent richting de bal. Megas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - PAOKA Argonaùtes 0:8

65e minuut.
Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Latos rent richting de bal. Legakis is nu in balbezit. Legakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doulgerakis rent richting de bal. Doulgerakis speelt de bal door. Viktoridis rent richting de bal. Megas onderschept slim de pass. Megas draait met de bal, schiet en ... Karamanolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lykiardopoulos is nu in balbezit. Lykiardopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - PAOKA Argonaùtes 0:9

70e minuut.
Fokianos controleert de bal met de borst. Megas rent richting de bal. Megas geeft een lange en hoge pass. Lykiardopoulos is nu in balbezit. Lykiardopoulos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karamanolis trapt de bal weg van het doel. Doulgerakis rent richting de bal. Doulgerakis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Karamanolis probeert wanhopig de bal te grijpen. Lykiardopoulos rent richting de bal. Lykiardopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - PAOKA Argonaùtes 0:10

74e minuut.
Doulgerakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doulgerakis geeft de bal voor. Filippas probeert de bal aan de voet te houden. Lykiardopoulos is nu in balbezit. Lykiardopoulos draait met de bal, schiet en ... Karamanolis bokst de bal weg. Lykiardopoulos is nu in balbezit. Lykiardopoulos draait met de bal, schiet en ... Karamanolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - PAOKA Argonaùtes 0:11

78e minuut.
Klungelig pakt Legakis de bal. Fokianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lykiardopoulos onderschept slim de pass. Lykiardopoulos passt de bal zonder na te denken. Megas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - PAOKA Argonaùtes 0:12

81e minuut.
Gómez geeft een hoge lob. Lykiardopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lykiardopoulos geeft een lange en hoge pass. Megas is nu in balbezit. Megas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - PAOKA Argonaùtes 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonecity F.C. 82%, PAOKA Argonaùtes 18%.
Stonecity F.C. - PAOKA Argonaùtes 0:13