Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gatoi Attikis Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC
Normal Tactiek you toube
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 39
poor Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Robredo rent richting de bal. Vachliotis geeft een lange en hoge pass. Denis kopt de bal weg. Manolikas is nu in balbezit. Manolikas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Robredo heeft problemen om de bal te vangen. Robredo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatoi Attikis - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 0:1

17e minuut.
Denis geeft een hoge lob. Bibisidis controleert de bal met de borst. Tranidis is nu in balbezit. Robredo rent richting de bal. Robredo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gatoi Attikis - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 0:2

19e minuut.
Chatzipanagos met de inworp. Diktaios rent richting de bal. Diktaios geeft een lange en hoge pass. Robredo rent richting de bal. Robredo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatoi Attikis - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 0:3

25e minuut.
Virvidakis trapt de bal weg. Daar is Vachliotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzipanagos met een sublieme pass. Tranidis rent richting de bal. Tranidis schiet op doel. Paal! Robredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robredo schiet op doel. Theofanopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatoi Attikis - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 0:4

30e minuut.
Chatzipanagos met de inworp. Diktaios rent richting de bal. Vasileiadis begaat een overtreding. Vasileiadis krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Tsilligiris verovert de bal door een tackle van achteren. Vasileiadis is nu in balbezit. Boruch speelt de bal door. Robredo rent richting de bal. Robredo haalt uit met een fantastische trap. Theofanopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Chatzipanagos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Diktaios de bal. Diktaios met een sublieme pass. Tranidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranidis passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Robredo is nu in balbezit. Robredo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatoi Attikis - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatoi Attikis 74%, Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 26%.
Gatoi Attikis - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 0:5

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manolikas met een snelle inworp. Diktaios probeert naar een medespeler te passen. Robredo is nu in balbezit. Robredo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Diktaios rent richting de bal. Perpiniadis verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzipanagos geeft de bal voor. Tranidis is nu in balbezit. Tranidis schiet op doel. Theofanopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Tziotis kopt de bal weg. Chatzipanagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagos passt de bal in één keer door. Daar is Robredo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robredo geeft de bal voor. Theofanopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tranidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatoi Attikis - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 0:6

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boruch met de inworp. Chatzipanagos geeft een lange en hoge pass. Robredo rent richting de bal. Robredo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Boruch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chatzipanagos is nu in balbezit. Chatzipanagos geeft de bal voor. Robredo rent richting de bal. Robredo draait met de bal, schiet en ... Theofanopoulos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatoi Attikis - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 0:7

62e minuut.
Tranidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibisidis is nu in balbezit. Tranidis onderschept slim de pass. Tranidis draait met de bal, schiet en ... Theofanopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatoi Attikis - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 0:8

63e minuut.
Klonaris passt de bal met de wreef. Denis geeft een hoge lob. Robredo is nu in balbezit. Robredo draait met de bal, schiet en ... Theofanopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatoi Attikis - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 0:9

65e minuut.
Robredo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatoi Attikis 71%, Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 29%.
Gatoi Attikis - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 0:9