Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pou einai to xartri ygeias??? Kompotiakos F.C
3-5-2 Tactiek MPAKE
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 49.1
formidable Schieten good
formidable Passen good
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Cerqueira kopt de bal weg. Klungelig pakt Szarniak de bal. Szarniak probeert naar een medespeler te passen. Scuto is nu in balbezit. Scuto schiet op doel. Leal bokst de bal weg. Klungelig pakt Sarapuu de bal. Kęcki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sarapuu. Sarapuu krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Setaro verovert de bal door een tackle van achteren. Setaro passt de bal zonder na te denken. Cerqueira met een sublieme pass. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sarapuu passt de bal met de wreef. Pakuła is nu in balbezit. Pakuła probeert naar een medespeler te passen. Scuto rent richting de bal. Scuto schiet op doel. Leal bokst de bal weg.

15e minuut.
Arapis is nu in balbezit. Arapis geeft een hoge lob. Cerqueira is nu in balbezit. Cerqueira geeft een lange en hoge pass. Scuto krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pou einai to xartri ygeias??? - Kompotiakos F.C 1:0

18e minuut.
Płachecki met een sublieme pass. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarniak probeert naar een medespeler te passen. Scuto is nu in balbezit. Scuto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pakuła probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sarapuu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarapuu passt de bal met de wreef. Scuto rent richting de bal. Scuto schiet op doel. Leal bokst de bal weg. Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch geeft een lange en hoge pass. Cerqueira is nu in balbezit. Cerqueira geeft de bal voor. Sarapuu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sarapuu met een sublieme pass. Pakuła is nu in balbezit. Pakuła speelt de bal door. Scuto rent richting de bal. Scuto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pou einai to xartri ygeias??? - Kompotiakos F.C 2:0

45e minuut.
Boroi passt de bal in één keer door. Speichler is nu in balbezit. Speichler passt de bal met de wreef. Bejarano rent richting de bal. Bejarano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pou einai to xartri ygeias??? 31%, Kompotiakos F.C 69%.
Pou einai to xartri ygeias??? - Kompotiakos F.C 2:0

47e minuut.
Gladysz verovert de bal door een tackle van achteren. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sarapuu raakt geblesseerd tijdens het duel. Szarniak zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pou einai to xartri ygeias??? - Kompotiakos F.C 3:0

49e minuut.
Szarniak is nu in balbezit. Sarapuu rent richting de bal. Szarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Płachecki passt de bal met de wreef. Scuto rent richting de bal. Devisch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Devisch krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Sarapuu passt de bal met de wreef. Scuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuto passt de bal met de wreef. Szarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Inworp. Osuna met de inworp. Szarniak is nu in balbezit. Szarniak geeft de bal voor. Sarapuu springt en kopt de bal. Leal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Płachecki verovert de bal door een tackle van achteren. Płachecki passt de bal in één keer door. Pakuła is nu in balbezit. Pakuła geeft de bal voor. Scuto springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Twardawa probeert naar een medespeler te passen. Pakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pakuła de bal. Pakuła geeft een hoge lob. Scuto springt en kopt de bal. Leal bokst de bal weg. Daar is Devisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pou einai to xartri ygeias??? - Kompotiakos F.C 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pou einai to xartri ygeias??? 35%, Kompotiakos F.C 65%.
Pou einai to xartri ygeias??? - Kompotiakos F.C 4:0