Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo La Var1s Lesvos of Greece
kappa1 Tactiek pantes76 2018
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
49 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 37.5
uitmuntend Schieten goed
solide Passen zwak
zeer goed Verdedigen matig


2e minuut.
Löschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Löschner met een sublieme pass. Lansbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas draait met de bal, schiet en ... Katrantzos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Var1s - Lesvos of Greece 1:0

5e minuut.
Abeigón is nu in balbezit. Abeigón passt de bal met de wreef. Petković met een sublieme pass. Lansbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gotautas passt de bal in één keer door. Löschner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sotiriadis. Sotiriadis krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Petković is nu in balbezit. Petković speelt de bal door. Löschner rent richting de bal. Löschner schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mạnh Thiện de bal onder controle te krijgen. Katrantzos bokst de bal weg. Lansbergas is nu in balbezit. Lansbergas draait met de bal, schiet en ... Katrantzos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lansbergas is nu in balbezit. Lansbergas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Var1s - Lesvos of Greece 2:0

13e minuut.
Monroy geeft de bal voor. Löschner kopt de bal weg. Daar is Abeigón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abeigón schiet op doel. Katrantzos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Abeigón passt de bal zonder na te denken. Lansbergas rent richting de bal. Lansbergas passt de bal met de wreef. Löschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Löschner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Löschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Löschner passt de bal met de wreef. Kotzias rent richting de bal. Abeigón onderschept slim de pass. Abeigón haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Var1s - Lesvos of Greece 3:0

22e minuut.
Abeigón passt de bal zonder na te denken. Gotautas is nu in balbezit. Gotautas speelt de bal door. Löschner is nu in balbezit. Löschner schiet op doel. Katrantzos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mạnh Thiện, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lansbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Var1s - Lesvos of Greece 4:0

25e minuut.
Babiniotis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gotautas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Löschner rent richting de bal. Löschner haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Var1s - Lesvos of Greece 5:0

27e minuut.
Löschner draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Sotiriadis de bal. Gotautas speelt de bal door. Abeigón rent richting de bal. Abeigón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Var1s - Lesvos of Greece 6:0

28e minuut.
Kontogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Petković onderschept slim de pass. Klungelig pakt Petković de bal. Petković geeft een lange en hoge pass. Löschner springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Var1s - Lesvos of Greece 7:0

31e minuut.
Petković passt de bal met de wreef. Abeigón rent richting de bal. Abeigón probeert naar een medespeler te passen. Löschner rent richting de bal. Löschner schiet op doel. Katrantzos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lansbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Var1s - Lesvos of Greece 8:0

37e minuut.
Gotautas kopt de bal weg. Löschner rent richting de bal. Tassos rent richting de bal. Löschner onderschept slim de pass. Löschner draait met de bal, schiet en ... Katrantzos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Löschner passt de bal met de wreef. Petković rent richting de bal. Petković passt de bal met de wreef. Lansbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gotautas rent richting de bal. Gotautas passt de bal met de wreef. Löschner rent richting de bal. Löschner schiet op doel. Katrantzos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Var1s - Lesvos of Greece 9:0

44e minuut.
Petković is nu in balbezit. Petković geeft een hoge lob. Sotiriadis controleert de bal met de borst. Löschner rent richting de bal. Löschner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Var1s - Lesvos of Greece 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo La Var1s 26%, Lesvos of Greece 74%.
Deportivo La Var1s - Lesvos of Greece 10:0

46e minuut.
Tziotis is nu in balbezit. Abeigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Miniatis verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Tziotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tziotis draait met de bal, schiet en ... Grivas bokst de bal weg.

49e minuut.
Gotautas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotautas speelt de bal door. Löschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Löschner schiet op doel. Babiniotis probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gotautas zal de hoekschop nemen. Lansbergas springt en kopt de bal. Katrantzos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Var1s - Lesvos of Greece 11:0

51e minuut.
Petković passt de bal zonder na te denken. Trung Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phong geeft een hoge lob. Daar is Löschner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Löschner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Löschner rent richting de bal. Löschner schiet op doel. Katrantzos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Lansbergas rent richting de bal. Lansbergas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Uzdrowski de bal onder controle te krijgen. Löschner is nu in balbezit. Löschner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Var1s - Lesvos of Greece 12:0

57e minuut.
Petković verovert de bal door een tackle van achteren. Petković geeft de bal voor. Löschner kopt de bal weg. Lansbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Doeltrap. Katrantzos met een harde bal richting middenveld. Petković kopt de bal weg. Lansbergas rent richting de bal. Lansbergas haalt uit met een fantastische trap. Katrantzos bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Petković neemt de hoekschop. Lansbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Uzdrowski trapt de bal weg van het doel. Trung Phong kopt de bal weg. Petković met een sublieme pass. Lansbergas is nu in balbezit. Lansbergas haalt uit met een fantastische trap. Katrantzos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Tassos met een snelle inworp. Gotautas rent richting de bal. Gotautas passt de bal met de wreef. Löschner is nu in balbezit. Löschner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Katrantzos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gotautas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lansbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas haalt uit met een fantastische trap. Katrantzos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Var1s - Lesvos of Greece 13:0

73e minuut.
Löschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontogiannis is nu in balbezit. Lansbergas verovert de bal door een tackle van achteren. Lansbergas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Uzdrowski de bal onder controle te krijgen. Katrantzos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Krishnan rent richting de bal. Krishnan geeft een hoge lob. Mạnh Thiện rent richting de bal. Löschner verovert de bal door een tackle van achteren. Löschner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Doeltrap. Katrantzos trapt de bal weg. Abeigón kopt de bal weg. Lansbergas is nu in balbezit. Lansbergas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Doeltrap. Katrantzos trapt de bal weg. Abeigón kopt de bal weg. Lansbergas rent richting de bal. Lansbergas schiet op doel. Katrantzos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Var1s - Lesvos of Greece 14:0

89e minuut.
Krishnan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mạnh Thiện de bal. Löschner rent richting de bal. Löschner schiet op doel. Katrantzos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Lansbergas rent richting de bal. Lansbergas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo La Var1s 33%, Lesvos of Greece 67%.
Deportivo La Var1s - Lesvos of Greece 14:0