Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAOKA Argonaùtes Gatoi Attikis
Neo system Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 19.5
solide Schieten slecht
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Iannucci passt de bal in één keer door. Gómez rent richting de bal. Perpiniadis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Perpiniadis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

4e minuut.
Iannucci speelt de bal door. Gómez rent richting de bal. Gómez passt de bal zonder na te denken. Margioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Margioris draait met de bal, schiet en ... Theofanopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Sardellis passt de bal in één keer door. Doulgerakis probeert naar een medespeler te passen. Bibisidis rent richting de bal. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. Theofanopoulos trapt de bal weg van het doel. Lykiardopoulos kopt de bal weg. Margioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Margioris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Iannucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannucci passt de bal in één keer door. Margioris is nu in balbezit. Margioris schiet op doel. Na een snelle pass probeert Virvidakis de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Doulgerakis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gómez de bal. Bibisidis rent richting de bal. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Sardellis de bal onder controle te krijgen. Virvidakis geeft een hoge lob. Iannucci kopt de bal weg. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez geeft de bal voor. Theofanopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Vachliotis is nu in balbezit. Gómez onderschept slim de pass. Gómez speelt de bal door. Margioris rent richting de bal. Margioris haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gómez rent richting de bal. Gómez schiet op doel. Theofanopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOKA Argonaùtes 28%, Gatoi Attikis 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PAOKA Argonaùtes - Gatoi Attikis 0:0

52e minuut.
Nikolayan geeft de bal voor. Inworp. Charitodiplomenos met de inworp. Vasileiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasileiadis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lykiardopoulos met een sublieme pass. Sardellis heeft problemen om de bal te vangen. Margioris rent richting de bal. Margioris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAOKA Argonaùtes - Gatoi Attikis 1:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Megas komt het veld opgelopen. Bădilă komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Iannucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannucci probeert naar een medespeler te passen. Gómez rent richting de bal. Gómez geeft een lange en hoge pass. Megas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gómez met een sublieme pass. Marakis is nu in balbezit. Potrzebowski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Potrzebowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

72e minuut.
Marakis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vachliotis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Nikolayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charitodiplomenos is nu in balbezit. Charitodiplomenos draait met de bal, schiet en ... Klonaris krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bădilă trapt de bal weg. Lykiardopoulos kopt de bal weg. Megas heeft problemen om de bal te vangen. Megas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Tsilligiris bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez onderschept slim de pass. Gómez met een sublieme pass. Megas bereikt de bal nog maar net als eerste. Megas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Theofanopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Lykiardopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lykiardopoulos geeft de bal voor. Bibisidis kan de bal niet met de borst controleren. Megas bereikt de bal nog maar net als eerste. Megas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Theofanopoulos bokst de bal weg.

88e minuut.
Klonaris passt de bal met de wreef. Doganos is nu in balbezit. Doganos geeft de bal voor. Marakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marakis passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOKA Argonaùtes 30%, Gatoi Attikis 70%.
PAOKA Argonaùtes - Gatoi Attikis 1:0