Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC Pou einai to xartri ygeias???
you toube Tactiek 3-5-2
32% Balbezit 68%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 58
adequate Schieten excellent
adequate Passen formidable
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Cerqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerqueira passt de bal met de wreef. Daar is Tziotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarapuu rent richting de bal. Sarapuu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Denis verovert de bal door een tackle van achteren. Denis geeft de bal voor. Wydro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Robredo rent richting de bal. Robredo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Płachecki met een sublieme pass. Scuto is nu in balbezit. Bovisa begaat een overtreding. Bovisa krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Osuna rent richting de bal. Osuna passt de bal in één keer door. Sarapuu is nu in balbezit. Scuto is nu in balbezit. Scuto haalt uit met een fantastische trap. Papoutsellis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Cerqueira passt de bal met de wreef. Szarniak rent richting de bal. Szarniak geeft een lange en hoge pass. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Wydro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Osuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osuna geeft de bal voor. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Cerqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerqueira passt de bal met de wreef. Osuna probeert naar een medespeler te passen. Scuto rent richting de bal. Scuto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Setaro probeert de bal met de borst te controleren. Robredo rent richting de bal. Setaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Setaro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 82%, Pou einai to xartri ygeias??? 18%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC - Pou einai to xartri ygeias??? 0:0

49e minuut.
Twardawa geeft een lange en hoge pass. Osuna rent richting de bal. Osuna passt de bal zonder na te denken. Scuto rent richting de bal. Scuto schiet op doel. Papoutsellis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Pakuła geeft een hoge lob. Bovisa heeft problemen om de bal te vangen. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC - Pou einai to xartri ygeias??? 0:1

66e minuut.
Scuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuto onderschept slim de pass. Scuto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC - Pou einai to xartri ygeias??? 0:2

77e minuut.
Szarniak passt de bal in één keer door. Osuna is nu in balbezit. Osuna passt de bal in één keer door. Scuto is nu in balbezit. Scuto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Szarniak geeft een lange en hoge pass. Bovisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuto onderschept slim de pass. Scuto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Płachecki passt de bal zonder na te denken. Osuna rent richting de bal. Osuna geeft een hoge lob. Daar is Sarapuu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarapuu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Osuna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kádár komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 77%, Pou einai to xartri ygeias??? 23%.
Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC - Pou einai to xartri ygeias??? 0:2