Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Magnisiakos iraklis eyosmoy
999 Tactiek kargiotis
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 29.5
adequate Schieten poor
average Passen weak
good Verdedigen poor


1e minuut.
Eresios probeert naar een medespeler te passen. Spinu heeft problemen om de bal te vangen. Spinu passt de bal zonder na te denken. Duanes is nu in balbezit. Duanes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Psomopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Psomopoulos met een sublieme pass. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Savoidakis verovert de bal door een tackle van achteren. Savoidakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bertoa rent richting de bal. Bertoa probeert naar een medespeler te passen. Kakios rent richting de bal. Kakios draait met de bal, schiet en ... Filis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Magnisiakos - iraklis eyosmoy 1:0

11e minuut.
Bertoa passt de bal zonder na te denken. Daar is Eresios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eresios met een sublieme pass. Kakios bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kechagioglou verovert de bal door een tackle van achteren. Kechagioglou geeft de bal voor. Eresios kopt de bal weg. Kakios bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakios schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Magnisiakos 49%, iraklis eyosmoy 51%.
Fc Magnisiakos - iraklis eyosmoy 1:0

47e minuut.
Kakios rent richting de bal. Coman rent richting de bal. Dolianitis rent richting de bal. Christoliakos is nu in balbezit. Christoliakos geeft de bal voor. Troost verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Christoliakos geeft de bal voor. Rusu rent richting de bal. Savoidakis verovert de bal door een tackle van achteren. Duanes rent richting de bal. Duanes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Daar is Berios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savoidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Savoidakis geeft de bal voor. Duanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Duanes geeft een hoge lob. Troost verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Savoidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Savoidakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kechagioglou met een harde bal richting middenveld. Bertoa kopt de bal weg. Savoidakis kan de bal niet met de borst controleren. Savoidakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Spinu onderschept slim de pass. Spinu geeft een lange en hoge pass. Eresios rent richting de bal. Eresios haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Magnisiakos 53%, iraklis eyosmoy 47%.
Fc Magnisiakos - iraklis eyosmoy 1:0