Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PARMA AC Pyrsos Karfa
Spalletti Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
16 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 17.6
adequate Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Christodoulou kopt de bal weg. Klungelig pakt Katachanas de bal. Ragusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo is nu in balbezit. Rabelo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Karoulias probeert naar een medespeler te passen. Gratseas is nu in balbezit. Katheniotis is nu in balbezit. Gratseas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gratseas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragusin met een sublieme pass. Rabelo is nu in balbezit. Rabelo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ragusin met een sublieme pass. Christodoulou rent richting de bal. Rabelo verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Hòa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PARMA AC - Pyrsos Karfa 1:0

23e minuut.
Qafmolla passt de bal met de wreef. Gia Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Hòa passt de bal met de wreef. Rabelo heeft problemen om de bal te vangen. Rabelo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Gratseas is nu in balbezit. Qafmolla verovert de bal door een tackle van achteren. Qafmolla probeert naar een medespeler te passen. Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Papantoniou met een harde bal richting middenveld. Rouros is nu in balbezit. Gia Hòa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gia Hòa krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Katachanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo onderschept slim de pass. Rabelo passt de bal met de wreef. Gia Hòa is nu in balbezit. Gia Hòa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ragusin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fakos komt het veld opgelopen. Papantoniou trapt de bal weg. Inworp. Gia Hòa met de inworp. Ndiaye is nu in balbezit. Ndiaye speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Inworp. Fakos met een snelle inworp. Qafmolla rent richting de bal. Qafmolla geeft de bal voor. Rabelo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARMA AC 37%, Pyrsos Karfa 63%.
PARMA AC - Pyrsos Karfa 1:0

51e minuut.
Ndiaye met een sublieme pass. Gia Hòa is nu in balbezit. Gia Hòa passt de bal in één keer door. Daar is Rabelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabelo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PARMA AC - Pyrsos Karfa 2:0

59e minuut.
Ndiaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndiaye speelt de bal door. Gia Hòa is nu in balbezit. Gia Hòa haalt uit met een fantastische trap. Christodoulou probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PARMA AC - Pyrsos Karfa 3:0

61e minuut.
Christodoulou bereikt de bal nog maar net als eerste. Christodoulou geeft een hoge lob. Cucu rent richting de bal. Cucu geeft een lange en hoge pass. Rabelo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ndiaye met een snelle inworp. Gratseas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu verovert de bal door een tackle van achteren. Cucu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ndiaye speelt de bal door. Gia Hòa is nu in balbezit. Gia Hòa passt de bal met de wreef. Rabelo is nu in balbezit. Rabelo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PARMA AC - Pyrsos Karfa 4:0

74e minuut.
Ndiaye probeert naar een medespeler te passen. Rabelo is nu in balbezit. Rabelo passt de bal in één keer door. Gia Hòa rent richting de bal. Gia Hòa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kanellos geeft een hoge lob. Cucu is nu in balbezit. Cucu passt de bal in één keer door. Qafmolla rent richting de bal. Qafmolla geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Posso komt het veld opgelopen. Recoba komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARMA AC 20%, Pyrsos Karfa 80%.
PARMA AC - Pyrsos Karfa 4:0