Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pyrsos Karfa Conners
Normal Tactiek Attack
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 34.5
weak Schieten adequate
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Prahl probeert naar een medespeler te passen. Kanellos is nu in balbezit. Kanellos speelt de bal door. Ćosić rent richting de bal. Ćosić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Valsson onderschept slim de pass. Valsson geeft een hoge lob. Ribul Mazzola rent richting de bal. Ribul Mazzola probeert naar een medespeler te passen. Malanowski probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Conners 0:1

15e minuut.
Lambrechts verovert de bal door een tackle van achteren. Lambrechts geeft een lange en hoge pass. Daar is Ćosić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prahl rent richting de bal. Prahl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Conners 0:2

19e minuut.
Karoulias kopt de bal weg. Prahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Prahl speelt de bal door. Ribul Mazzola is nu in balbezit. Ribul Mazzola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Prahl is nu in balbezit. Prahl schiet op doel. Klungelig pakt Argentis de bal. Ćosić is nu in balbezit. Ćosić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kanellos speelt de bal door. Inworp. Menichino met de inworp. Valsson geeft een lange en hoge pass. Ćosić krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ribul Mazzola rent richting de bal. Ribul Mazzola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Conners 0:3

43e minuut.
Gratseas passt de bal zonder na te denken. Katheniotis is nu in balbezit. Valsson maakt een afschuwelijke overtreding. Valsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyrsos Karfa 58%, Conners 42%.
Pyrsos Karfa - Conners 0:3

47e minuut.
Rouros is nu in balbezit. Ćosić onderschept slim de pass. Ćosić met een sublieme pass. Ribul Mazzola rent richting de bal. Ribul Mazzola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Karaindros geeft de bal voor. Daar is Christodoulou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćosić rent richting de bal. Ćosić schiet op doel. Papantoniou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Christodoulou verovert de bal door een tackle van achteren. Prahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Prahl passt de bal met de wreef. Ćosić rent richting de bal. Ćosić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Conners 0:4

73e minuut.
Lambrechts geeft een lange en hoge pass. Argentis probeert de bal met de borst te controleren. Ćosić is nu in balbezit. Ćosić draait met de bal, schiet en ... Papantoniou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Conners 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyrsos Karfa 66%, Conners 34%.
Pyrsos Karfa - Conners 0:5