Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympiakaras F.C. iraklis eyosmoy
n Tactiek kargiotis
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 31.7
formidable Schieten weak
very good Passen average
excellent Verdedigen weak


6e minuut.
Yau geeft een hoge lob. Nothing is nu in balbezit. Duanes onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yau neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. Moralis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Pajukangas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szován komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Pałysz passt de bal in één keer door. Grosso probeert naar een medespeler te passen. Delgado probeert de bal met de borst te controleren. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakaras F.C. - iraklis eyosmoy 1:0

16e minuut.
Wałdoch kopt de bal weg. Grosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosso probeert naar een medespeler te passen. Popiela rent richting de bal. Popiela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Nothing met een snelle inworp. Popiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiela passt de bal zonder na te denken. Grosso is nu in balbezit. Grosso haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakaras F.C. - iraklis eyosmoy 2:0

28e minuut.
Szován bereikt de bal nog maar net als eerste. Szován geeft de bal voor. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakaras F.C. - iraklis eyosmoy 3:0

29e minuut.
Savoidakis rent richting de bal. Allemand verovert de bal door een tackle van achteren. Allemand passt de bal zonder na te denken. Yau geeft een hoge lob. Popiela probeert de bal aan de voet te houden. Moralis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Duanes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakaras F.C. - iraklis eyosmoy 3:1

31e minuut.
Popiela onderschept slim de pass. Popiela speelt de bal door. Grosso heeft problemen om de bal te vangen. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Popiela is nu in balbezit. Kefalos verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Popiela geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Delgado krijgt zijn hoofd ertegen. Filis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Popiela geeft een hoge lob. Delgado kopt de bal weg. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz haalt uit met een fantastische trap. Filis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakaras F.C. - iraklis eyosmoy 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympiakaras F.C. 52%, iraklis eyosmoy 48%.
Olympiakaras F.C. - iraklis eyosmoy 4:1

50e minuut.
Psomopoulos rent richting de bal. Dağdeviren verovert de bal door een tackle van achteren. Dağdeviren met een sublieme pass. Klungelig pakt Pałysz de bal. Pałysz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Popiela speelt de bal door. Grosso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pałysz geeft de bal voor. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Filis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Grosso controleert de bal met de borst. Grosso passt de bal in één keer door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Filis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakaras F.C. - iraklis eyosmoy 5:1

74e minuut.
Pałysz is nu in balbezit. Pałysz passt de bal met de wreef. Grosso geeft een hoge lob. Popiela rent richting de bal. Popiela schiet op doel. Filis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Popiela geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grosso kopt de bal weg. Pałysz met een sublieme pass. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Yau kopt de bal weg. Delgado rent richting de bal. Delgado passt de bal met de wreef. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Grosso passt de bal zonder na te denken. Popiela rent richting de bal. Yau is nu in balbezit. Popiela verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Popiela de bal. Filis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Popiela rent richting de bal. Popiela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakaras F.C. - iraklis eyosmoy 6:1

87e minuut.
Popiela rent richting de bal. Popiela passt de bal in één keer door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakaras F.C. - iraklis eyosmoy 7:1

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pałysz met de inworp. Dağdeviren probeert naar een medespeler te passen. Popiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympiakaras F.C. 39%, iraklis eyosmoy 61%.
Olympiakaras F.C. - iraklis eyosmoy 7:1