Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOURSAROS F.C ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ
glaros Tactiek 21
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
10 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
35.9 gemiddelde waardering 34.5
goed Schieten matig
redelijk Passen matig
matig Verdedigen matig


15e minuut.
Cabula geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zaramella de bal. Kastanis kopt de bal weg. Papadiamantopoulos rent richting de bal. Papadiamantopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Zaramella geeft een lange en hoge pass. Solarz geeft een hoge lob. Anh Việt heeft problemen om de bal te vangen. Papadiamantopoulos rent richting de bal. Papadiamantopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Charalabakis speelt de bal door. Cabula probeert naar een medespeler te passen. Anh Việt is nu in balbezit. Papadiamantopoulos onderschept slim de pass. Papadiamantopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cabula passt de bal in één keer door. Charalabakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Charalabakis passt de bal in één keer door. Papadiamantopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadiamantopoulos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOURSAROS F.C 31%, ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KOURSAROS F.C - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ 0:0

53e minuut.
Zervoudakis is nu in balbezit. Cabula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabula geeft een hoge lob. Klungelig pakt Papadiamantopoulos de bal. Papadiamantopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KOURSAROS F.C - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ 1:0

54e minuut.
Letsas met een snelle inworp. Kastanis is nu in balbezit. Kastanis passt de bal met de wreef. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas geeft een lange en hoge pass. Paal! Mączewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Ochmelka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Carvajal de bal. Zervoudakis is nu in balbezit. Carvajal verovert de bal door een tackle van achteren. Carvajal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOURSAROS F.C 39%, ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ 61%.
KOURSAROS F.C - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ 1:0