Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Conners PARMA AC
Attack Tactiek Spalletti
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
37.1 gemiddelde waardering 34
adequate Schieten average
adequate Passen average
average Verdedigen average


8e minuut.
Lahnichi neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Rabelo de bal. Rabelo kopt de bal weg. Klungelig pakt Gia Hòa de bal. Gia Hòa schiet op doel. Skylitsis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Qafmolla passt de bal met de wreef. Peřina rent richting de bal. Peřina passt de bal in één keer door. Rabelo rent richting de bal. Rabelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Conners - PARMA AC 0:1

22e minuut.
Daar is Ślęczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślęczka geeft de bal voor. Lambrechts met een sublieme pass. Ribul Mazzola rent richting de bal. Ribul Mazzola draait met de bal, schiet en ... Kałuska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ćosić is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Ćosić is nu in balbezit. Ćosić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Lambrechts met de inworp. Ribul Mazzola controleert de bal met de borst. Ndiaye legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ribul Mazzola raakt geblesseerd tijdens het duel. Ćosić neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kałuska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Lahnichi probeert naar een medespeler te passen. Peřina speelt de bal door. Klungelig pakt Rabelo de bal. Rabelo draait met de bal, schiet en ... Skylitsis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conners - PARMA AC 0:2

34e minuut.
Ndiaye zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gia Hòa geeft een lange en hoge pass. Skylitsis speelt de bal door. Ćosić heeft problemen om de bal te vangen. Ćosić haalt uit met een fantastische trap. Kałuska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Valsson heeft problemen om de bal te vangen. Kilman is nu in balbezit. Kilman met een sublieme pass. Ribul Mazzola rent richting de bal. Ribul Mazzola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conners 48%, PARMA AC 52%.
Conners - PARMA AC 0:2

52e minuut.
Menichino is nu in balbezit. Menichino geeft een hoge lob. Ćosić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćosić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ćosić passt de bal in één keer door. Malanowski rent richting de bal. Malanowski geeft een lange en hoge pass. Kilman is nu in balbezit. Kilman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Daar is Ćosić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lahnichi rent richting de bal. Lahnichi geeft een hoge lob. Rabelo is nu in balbezit. Rabelo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Malanowski geeft de bal voor. Daar is Kilman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarchi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Sarchi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sarchi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

84e minuut.
Doeltrap. Recoba komt het veld opgelopen. Matsouliadis komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Recoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Recoba met een sublieme pass. Peřina probeert naar een medespeler te passen. Matsouliadis rent richting de bal. Matsouliadis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Peřina geeft de bal voor. Klungelig pakt Gia Hòa de bal. Matsouliadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsouliadis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Conners - PARMA AC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conners 49%, PARMA AC 51%.
Conners - PARMA AC 0:3