Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOURSAROS F.C ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ
glaros Tactiek 2024
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 17.4
adequate Schieten poor
adequate Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Charalabakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papadiamantopoulos is nu in balbezit. Papadiamantopoulos geeft de bal voor. Zervoudakis is nu in balbezit. Zervoudakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOURSAROS F.C - ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ 1:0

7e minuut.
Boulmetis geeft een lange en hoge pass. Papadiamantopoulos kopt de bal weg. Zervoudakis is nu in balbezit. Zervoudakis draait met de bal, schiet en ... Loutridis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Zervoudakis schiet op doel. Skourtopoulos speelt de bal door. Daar is Livieratos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KOURSAROS F.C - ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ 2:0

14e minuut.
Cabula probeert naar een medespeler te passen. Boulmetis rent richting de bal. Boulmetis geeft de bal voor. Zervoudakis rent richting de bal. Zervoudakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KOURSAROS F.C - ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ 3:0

17e minuut.
Cabula speelt de bal door. Charalabakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Charalabakis geeft een hoge lob. Zervoudakis is nu in balbezit. Zervoudakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOURSAROS F.C - ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ 4:0

19e minuut.
Poniropoulos rent richting de bal. Poniropoulos passt de bal met de wreef. Lebesis heeft problemen om de bal te vangen. Papadiamantopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadiamantopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Doeltrap. Violaris met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Cabula de bal. Papadiamantopoulos is nu in balbezit. Papadiamantopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KOURSAROS F.C - ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ 5:0

24e minuut.
Gorra met de inworp. Charalabakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebesis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lebesis krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Gorra onderschept slim de pass. Gorra speelt de bal door. Papadiamantopoulos met een sublieme pass. Zervoudakis rent richting de bal. Zervoudakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOURSAROS F.C - ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ 6:0

30e minuut.
Patakis speelt de bal door. Pigaditis is nu in balbezit. Pigaditis passt de bal in één keer door. Zervoudakis rent richting de bal. Zervoudakis schiet op doel. Paal!

33e minuut.
Thoniatis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zervoudakis. Thoniatis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Loutridis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Patakis kopt de bal weg. Zervoudakis rent richting de bal. Zervoudakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOURSAROS F.C - ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ 7:0

35e minuut.
Anghelache is nu in balbezit. Gorra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorra probeert naar een medespeler te passen. Papadiamantopoulos is nu in balbezit. Papadiamantopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOURSAROS F.C - ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOURSAROS F.C 14%, ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ 86%.
KOURSAROS F.C - ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ 8:0

47e minuut.
Pigaditis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Charalabakis met een snelle inworp. Cabula is nu in balbezit. Cabula geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Seliniadis met een harde bal richting middenveld. Patakis controleert de bal met de borst. Gorra probeert naar een medespeler te passen. Papadiamantopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadiamantopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Kastanis onderschept slim de pass. Kastanis geeft een hoge lob. Daar is Seliniadis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papadiamantopoulos rent richting de bal. Papadiamantopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KOURSAROS F.C - ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ 9:0

51e minuut.
Thoniatis is nu in balbezit. Thoniatis speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Loutridis de bal onder controle te krijgen. Zervoudakis rent richting de bal. Zervoudakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KOURSAROS F.C - ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ 10:0

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Letsas komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Letsas rent richting de bal. Papadiamantopoulos rent richting de bal. Letsas speelt de bal door. Zervoudakis rent richting de bal. Zervoudakis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KOURSAROS F.C - ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ 11:0

60e minuut.
Inworp. Tabakoglou komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Solarz rent richting de bal. Solarz geeft de bal voor. Lebesis kopt de bal weg. Papadiamantopoulos is nu in balbezit. Papadiamantopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Lebesis rent richting de bal. Letsas onderschept slim de pass. Letsas met een sublieme pass. Zervoudakis rent richting de bal. Zervoudakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KOURSAROS F.C - ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ 12:0

70e minuut.
Lebesis onderschept slim de pass. Gorra is nu in balbezit. Gorra geeft een lange en hoge pass. Zervoudakis rent richting de bal. Zervoudakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOURSAROS F.C - ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ 13:0

71e minuut.
Papazisis komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Daar is Thoniatis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poniropoulos is nu in balbezit. Poniropoulos passt de bal in één keer door. Papazisis is nu in balbezit. Papazisis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Papazisis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thoniatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoniatis met een sublieme pass. Papadiamantopoulos is nu in balbezit. Papadiamantopoulos draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Patakis onderschept slim de pass. Gorra verovert de bal door een tackle van achteren. Gorra geeft de bal voor. Papadiamantopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadiamantopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KOURSAROS F.C - ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ 14:0

87e minuut.
Papazisis is nu in balbezit. Papazisis probeert naar een medespeler te passen. Letsas geeft een lange en hoge pass. Papadiamantopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadiamantopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KOURSAROS F.C - ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ 15:0

88e minuut.
Violaris is nu in balbezit. Violaris met een sublieme pass. Papadiamantopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadiamantopoulos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Poniropoulos de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Charalabakis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOURSAROS F.C 21%, ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ 79%.
KOURSAROS F.C - ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ 15:0