Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
iraklis eyosmoy Conners
kargiotis Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 2
31.8 gemiddelde waardering 36.6
slecht Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


21e minuut.
Christoliakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsson verovert de bal door een tackle van achteren. Valsson met een sublieme pass. Ćosić rent richting de bal. Ćosić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
iraklis eyosmoy - Conners 0:1

25e minuut.
Menichino geeft een hoge lob. Gonidis is nu in balbezit. Ribul Mazzola onderschept slim de pass. Ribul Mazzola schiet op doel. Filis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dolianitis onderschept slim de pass. Dolianitis passt de bal in één keer door. Savoidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Duanes is nu in balbezit. Duanes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Michailidis is nu in balbezit. Savoidakis is nu in balbezit. Savoidakis passt de bal zonder na te denken. Daar is Duanes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duanes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Psomopoulos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yau komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iraklis eyosmoy 56%, Conners 44%.
iraklis eyosmoy - Conners 0:1

47e minuut.
Yau geeft de bal voor. Karaindros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Savoidakis rent richting de bal. Savoidakis schiet op doel. Skylitsis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
iraklis eyosmoy - Conners 1:1

48e minuut.
Kefalos geeft een lange en hoge pass. Ćosić probeert de bal aan de voet te houden. Karanikolas is nu in balbezit. Savoidakis onderschept slim de pass. Savoidakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Duanes rent richting de bal. Duanes probeert naar een medespeler te passen. Savoidakis rent richting de bal. Savoidakis draait met de bal, schiet en ... Skylitsis probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Menichino bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichino speelt de bal door. Christoliakos speelt de bal door. Duanes is nu in balbezit. Duanes passt de bal in één keer door. Skylitsis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Savoidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Savoidakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
iraklis eyosmoy - Conners 2:1

81e minuut.
Duanes passt de bal met de wreef. Skylitsis speelt de bal door. Kefalos kopt de bal weg. Duanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Duanes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Valsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Duanes onderschept slim de pass. Valsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Valsson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

85e minuut.
Yau bereikt de bal nog maar net als eerste. Yau passt de bal in één keer door. Savoidakis rent richting de bal. Savoidakis schiet op doel. Skylitsis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Dolianitis passt de bal met de wreef. Yau bereikt de bal nog maar net als eerste. Yau passt de bal in één keer door. Duanes rent richting de bal. Duanes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Karanikolas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Christoliakos met de inworp. Duanes rent richting de bal. Duanes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Christoliakos met een snelle inworp. Daar is Kefalos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćosić is nu in balbezit. Ćosić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iraklis eyosmoy 40%, Conners 60%.
iraklis eyosmoy - Conners 2:1