Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pyrsos Karfa Trelleborg F.C
Normal Tactiek 4312_v1
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 40.8
zwak Schieten goed
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Clooney rent richting de bal. Clooney passt de bal met de wreef. Buia rent richting de bal. Buia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Trelleborg F.C 0:1

9e minuut.
Carvallo probeert de bal aan de voet te houden. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos met een sublieme pass. Buia rent richting de bal. Buia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Argentis speelt de bal door. Rouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia is nu in balbezit. Buia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rouros probeert naar een medespeler te passen. Katachanas is nu in balbezit. Katachanas geeft een lange en hoge pass. Katheniotis heeft problemen om de bal te vangen. Katheniotis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Katachanas de bal. Clooney is nu in balbezit. Clooney geeft een hoge lob. Klungelig pakt Buia de bal. Buia draait met de bal, schiet en ... Papantoniou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Klungelig pakt Katachanas de bal. Radonja is nu in balbezit. Radonja met een sublieme pass. Buia rent richting de bal. Buia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Trelleborg F.C 0:2

22e minuut.
Riganò probeert naar een medespeler te passen. Roos heeft problemen om de bal te vangen. Roos passt de bal in één keer door. Clooney is nu in balbezit. Clooney schiet op doel. Papantoniou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Clooney rent richting de bal. Clooney draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Argentis de bal. Clooney rent richting de bal. Clooney draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Roos heeft problemen om de bal te vangen. Roos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kanellos de bal. Clooney is nu in balbezit. Clooney haalt uit met een fantastische trap. Papantoniou bokst de bal weg.

37e minuut.
Riganò speelt de bal door. Roos is nu in balbezit. Roos passt de bal zonder na te denken. Buia rent richting de bal. Buia schiet op doel. Papantoniou bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Trelleborg F.C 0:3

41e minuut.
Peito de Aço probeert naar een medespeler te passen. Radonja rent richting de bal. Radonja passt de bal zonder na te denken. Clooney rent richting de bal. Clooney haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Trelleborg F.C 0:4

44e minuut.
Żegocki speelt de bal door. Clooney heeft problemen om de bal te vangen. Katachanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Clooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Clooney haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Trelleborg F.C 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyrsos Karfa 81%, Trelleborg F.C 19%.
Pyrsos Karfa - Trelleborg F.C 0:5

48e minuut.
Żegocki onderschept slim de pass. Żegocki passt de bal met de wreef. Buia rent richting de bal. Buia haalt uit met een fantastische trap. Papantoniou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Trelleborg F.C 0:6

58e minuut.
Klungelig pakt Rouros de bal. Buia rent richting de bal. Buia passt de bal in één keer door. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Buia rent richting de bal. Christodoulou is nu in balbezit. Buia onderschept slim de pass. Buia draait met de bal, schiet en ... Papantoniou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Trelleborg F.C 0:7

63e minuut.
Papantoniou trapt de bal weg. Żegocki controleert de bal met de borst. Żegocki met een sublieme pass. Buia rent richting de bal. Buia schiet op doel. Papantoniou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Żegocki speelt de bal door. Radonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Radonja geeft een lange en hoge pass. Buia is nu in balbezit. Buia schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Trelleborg F.C 0:8

79e minuut.
Roos probeert naar een medespeler te passen. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia geeft een lange en hoge pass. Clooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Clooney draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Karoulias bereikt de bal nog maar net als eerste. Karoulias geeft een lange en hoge pass. Riganò geeft een lange en hoge pass. Clooney kan de bal niet met de borst controleren. Clooney schiet op doel. Papantoniou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Christodoulou geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radonja met de inworp. Clooney rent richting de bal. Clooney schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyrsos Karfa 71%, Trelleborg F.C 29%.
Pyrsos Karfa - Trelleborg F.C 0:8