Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PARMA AC ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ
Spalletti Tactiek 21
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
41.2 gemiddelde waardering 34.7
good Schieten adequate
average Passen average
average Verdedigen average


1e minuut.
Zaramella geeft een hoge lob. Mrštík kopt de bal weg. Lahnichi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szwed is nu in balbezit. Szwed draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Qafmolla rent richting de bal. Qafmolla probeert naar een medespeler te passen. Anh Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo verovert de bal door een tackle van achteren. Rabelo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARMA AC 34%, ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PARMA AC - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ 0:0

50e minuut.
Anh Việt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Peřina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Qafmolla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qafmolla geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Qafmolla is nu in balbezit. Peřina is nu in balbezit. Peřina geeft een lange en hoge pass. Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo schiet op doel. Mączewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Pisanelli met de inworp. Colmaţui rent richting de bal. Colmaţui geeft de bal voor. Szwed bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwed schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Peřina probeert naar een medespeler te passen. Pezzolo is nu in balbezit. Pezzolo passt de bal in één keer door. Gia Hòa is nu in balbezit. Gia Hòa draait met de bal, schiet en ... Mączewski bokst de bal weg.

65e minuut.
Qafmolla kopt de bal weg. Klungelig pakt Peřina de bal. Rabelo rent richting de bal. Rabelo draait met de bal, schiet en ... Mączewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PARMA AC - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ 1:0

84e minuut.
Pezzolo probeert de bal met de borst te controleren. Mrštík rent richting de bal. Hüralp geeft een hoge lob. Rabelo rent richting de bal. Rabelo schiet op doel. Mączewski bokst de bal weg.

86e minuut.
Pisanelli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ochmelka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szwed is nu in balbezit. Szwed haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Qafmolla passt de bal zonder na te denken. Kalamışçı is nu in balbezit. Rabelo onderschept slim de pass. Rabelo draait met de bal, schiet en ... Mączewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PARMA AC - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARMA AC 35%, ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ 65%.
PARMA AC - ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ ΛΕΣΒΟ 2:0