Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TIFONAS ΠΑΣ Γιάννινα 1966
4132 geo Tactiek Breaking Bad
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 32
6 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.2 gemiddelde waardering 41.6
matig Schieten solide
matig Passen redelijk
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Põldma met een sublieme pass. Bartinský is nu in balbezit. Bartinský passt de bal in één keer door. Taffarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffarel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 0:1

5e minuut.
Sagriotis probeert naar een medespeler te passen. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú met een sublieme pass. Midali rent richting de bal. Midali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Aramburú de bal. Aramburú geeft een lange en hoge pass. Baviera kan de bal niet met de borst controleren. Midali bereikt de bal nog maar net als eerste. Midali schiet op doel. Virić bokst de bal weg. Midali rent richting de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aramburú neemt de hoekschop. Midali krijgt zijn hoofd ertegen. Virić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 0:2

8e minuut.
Dellaferrera verovert de bal door een tackle van achteren. Dellaferrera probeert naar een medespeler te passen. Bartinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Taffarel de bal. Taffarel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Bartinský speelt de bal door. Midali rent richting de bal. Midali passt de bal zonder na te denken. Daar is Taffarel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taffarel draait met de bal, schiet en ... Virić bokst de bal weg.

19e minuut.
Aramburú probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Midali de bal. Midali passt de bal in één keer door. Taffarel is nu in balbezit. Taffarel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Aramburú passt de bal zonder na te denken. Bartinský rent richting de bal. Bartinský speelt de bal door. Taffarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffarel draait met de bal, schiet en ... Paal!

45e minuut.
Midali draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Babayev de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Taffarel zal de hoekschop nemen. Midali maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIFONAS 72%, ΠΑΣ Γιάννινα 1966 28%.
TIFONAS - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 0:2

50e minuut.
Dellaferrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú onderschept slim de pass. Aramburú passt de bal met de wreef. Daar is Midali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Midali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Virić met een harde bal richting middenveld. Becagli kopt de bal weg. Klungelig pakt Mantilla de bal. Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie schiet op doel. Paal! Prado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 1:2

68e minuut.
Sagriotis probeert naar een medespeler te passen. Aramburú probeert naar een medespeler te passen. Midali is nu in balbezit. Midali schiet op doel. Virić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 1:3

70e minuut.
Sagriotis rent richting de bal. Daar is Aramburú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aramburú met een sublieme pass. Midali is nu in balbezit. Midali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Sagriotis is nu in balbezit. Dellaferrera onderschept slim de pass. Binnie is nu in balbezit. Binnie passt de bal met de wreef. Tomasito Rodríguez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIFONAS 55%, ΠΑΣ Γιάννινα 1966 45%.
TIFONAS - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 1:3