Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O.F.I. the_expendables
343 Tactiek 442
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 34.7
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Pantavos bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano passt de bal met de wreef. Marianelli rent richting de bal. Marianelli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pagnini is nu in balbezit. Pelkas rent richting de bal. Mavromichelakis onderschept slim de pass. Pagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Deyanov met een sublieme pass. Pagnini is nu in balbezit. Pagnini met een sublieme pass. Marianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - the_expendables 0:1

8e minuut.
Pantavos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantavos passt de bal met de wreef. Daar is Pelkas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagnini rent richting de bal. Pagnini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Anemodouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayramlı verovert de bal door een tackle van achteren. Bayramlı geeft de bal voor. Marianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Vellidis passt de bal in één keer door. Deyanov is nu in balbezit. Deyanov passt de bal zonder na te denken. Pagnini rent richting de bal. Pagnini draait met de bal, schiet en ... Neokosmidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bayramlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deyanov rent richting de bal. Deyanov geeft een hoge lob. Marianelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Marianelli verovert de bal door een tackle van achteren. Marianelli probeert naar een medespeler te passen. Pagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnini haalt uit met een fantastische trap. Neokosmidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Marianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - the_expendables 0:2

20e minuut.
Pantavos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantavos geeft de bal voor. Tsirigotakis probeert de bal aan de voet te houden. Marianelli is nu in balbezit. Nuytinck geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
van Breda Kolff probeert naar een medespeler te passen. Marianelli rent richting de bal. Marianelli passt de bal met de wreef. Pagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mavromichelakis probeert naar een medespeler te passen. Pagnini is nu in balbezit. Pagnini schiet op doel. Marianelli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - the_expendables 0:3

25e minuut.
Chabalas passt de bal in één keer door. Mavromichelakis is nu in balbezit. Mavromichelakis passt de bal in één keer door. Pagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Pelkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavromichelakis onderschept slim de pass. Mavromichelakis speelt de bal door. Pagnini rent richting de bal. Pagnini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Deyanov de bal. Deyanov geeft een hoge lob. Pagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnini haalt uit met een fantastische trap. Neokosmidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
van Breda Kolff passt de bal in één keer door. Deyanov rent richting de bal. Deyanov geeft de bal voor. Marianelli springt en kopt de bal. Pagnini geeft de bal voor. Neokosmidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Vellidis heeft problemen om de bal te vangen. Babits onderschept slim de pass. Babits geeft de bal voor. Pagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - the_expendables 0:4

39e minuut.
Taktikos met een sublieme pass. Mavromichelakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavromichelakis passt de bal in één keer door. Marianelli rent richting de bal. Marianelli schiet op doel. Neokosmidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Mavromichelakis rent richting de bal. Mavromichelakis met een sublieme pass. Marianelli speelt de bal door. Daar is Pagnini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagnini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O.F.I. 81%, the_expendables 19%.
O.F.I. - the_expendables 0:4

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nuytinck met de inworp. Tsirigotakis is nu in balbezit. Marianelli onderschept slim de pass. Marianelli geeft de bal voor. Neokosmidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Nuytinck heeft problemen om de bal te vangen. Nuytinck geeft een hoge lob. Pagnini heeft problemen om de bal te vangen. Pagnini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
van Breda Kolff kopt de bal weg. Klungelig pakt Marianelli de bal. Marianelli passt de bal in één keer door. Pagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnini schiet op doel. Neokosmidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Klungelig pakt Pantavos de bal. van Breda Kolff kopt de bal weg. Pagnini heeft problemen om de bal te vangen. Pagnini haalt uit met een fantastische trap. Neokosmidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pantavos kopt de bal weg. Skiadaresis controleert de bal met de borst. Skiadaresis passt de bal in één keer door. Vellidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vellidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Moreau trapt de bal weg van het doel. Mavromichelakis kopt de bal weg. Deyanov met een sublieme pass. Daar is Marianelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marianelli haalt uit met een fantastische trap. Neokosmidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - the_expendables 0:5

60e minuut.
Anemodouras geeft een lange en hoge pass. Marianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Deyanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deyanov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Anagnostidis verovert de bal door een tackle van achteren. Anagnostidis geeft een hoge lob. van Breda Kolff met een sublieme pass. Marianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Pagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnini passt de bal met de wreef. Tsirigotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianelli onderschept slim de pass. Marianelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Marianelli rent richting de bal. Marianelli geeft een lange en hoge pass. Taktikos heeft problemen om de bal te vangen. Pagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pagnini rent richting de bal. Pagnini draait met de bal, schiet en ... Neokosmidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bayramlı kopt de bal weg. Mavromichelakis is nu in balbezit. Marianelli rent richting de bal. Nuytinck rent richting de bal. Nuytinck geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - the_expendables 0:6

88e minuut.
Klungelig pakt Pelkas de bal. Pagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnini passt de bal met de wreef. Marianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O.F.I. 78%, the_expendables 22%.
O.F.I. - the_expendables 0:6