Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pithagoras Agoniston FGEGGEBG
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Apostolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polydoras. Apostolopoulos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dermitzakis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paspatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paspatis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Raftopoulos met de inworp. Apostolopoulos is nu in balbezit. Apostolopoulos speelt de bal door. Vlantis geeft de bal voor. Paspatis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Vlantis verovert de bal door een tackle van achteren. Vlantis probeert naar een medespeler te passen. Koubouris is nu in balbezit. Apostolopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Apostolopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - FGEGGEBG 0:1

18e minuut.
Daar is Manidakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paspatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Manidakis is nu in balbezit. Paspatis onderschept slim de pass. Paspatis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Polydoras verovert de bal door een tackle van achteren. Kantzos rent richting de bal. Kantzos probeert naar een medespeler te passen. Kremantalas rent richting de bal. Kremantalas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Botsonis probeert naar een medespeler te passen. Sfikopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Sfikopoulos passt de bal met de wreef. Paspatis heeft problemen om de bal te vangen. Paspatis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Apostolopoulos passt de bal in één keer door. Tountas heeft problemen om de bal te vangen. Paspatis is nu in balbezit. Apostolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - FGEGGEBG 0:2

39e minuut.
Dermitzakis met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polydoras met de inworp. Klungelig pakt Antzoulatos de bal. Antzoulatos geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Kantzos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Siantzis komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Botsonis met een sublieme pass. Vournas rent richting de bal. Vournas met een sublieme pass. Paspatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paspatis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - FGEGGEBG 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pithagoras Agoniston 52%, FGEGGEBG 48%.
Pithagoras Agoniston - FGEGGEBG 0:3

50e minuut.
Dermitzakis kopt de bal weg. Apostolopoulos rent richting de bal. Apostolopoulos passt de bal met de wreef. Paspatis is nu in balbezit. Paspatis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Kremantalas is nu in balbezit. Vlantis bereikt de bal nog maar net als eerste. Siantzis verovert de bal door een tackle van achteren. Kremantalas rent richting de bal. Kremantalas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - FGEGGEBG 1:3

56e minuut.
Manidakis geeft de bal voor. Spiliotis is nu in balbezit. Met opzet legt Antzoulatos zijn tegenspeler op de grond. Antzoulatos is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

59e minuut.
Polydoras rent richting de bal. Apostolopoulos rent richting de bal. Apostolopoulos probeert naar een medespeler te passen. Paspatis rent richting de bal. Paspatis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Dermitzakis kan de bal niet met de borst controleren. Siantzis rent richting de bal. Siantzis speelt de bal door. Klungelig pakt Kremantalas de bal. Kremantalas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Polydoras passt de bal in één keer door. Paspatis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tountas. Paspatis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dermitzakis wilt de vrije trap nemen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - FGEGGEBG 1:4

72e minuut.
Klungelig pakt Apostolopoulos de bal. Siantzis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vlantis. Vlantis krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Apostolopoulos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Paspatis de bal. Koubouris is nu in balbezit. Paspatis rent richting de bal. Paspatis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pithagoras Agoniston 52%, FGEGGEBG 48%.
Pithagoras Agoniston - FGEGGEBG 1:4