Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greek Mambas Komotini United
GreekMambasTact1 Tactiek Floppy iris
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 57.6
good Schieten excellent
adequate Passen very good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Koutsianikoulis rent richting de bal. Koutsianikoulis met een sublieme pass. Kaltsas met een sublieme pass. Pantioras rent richting de bal. Pantioras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Vamvakopoulos met een sublieme pass. Kastanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastanas probeert naar een medespeler te passen. Vamvakopoulos rent richting de bal. Vamvakopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek Mambas - Komotini United 0:1

5e minuut.
Prodromou speelt de bal door. Kaltsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltsas geeft een hoge lob. Vamvakopoulos springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek Mambas - Komotini United 0:2

15e minuut.
Kollatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollatos probeert naar een medespeler te passen. Kaltsas is nu in balbezit. Kaltsas geeft een hoge lob. Vamvakopoulos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Prodromou met een sublieme pass. Kaltsas kan de bal niet met de borst controleren. Kaltsas met een sublieme pass. Pantioras rent richting de bal. Pantioras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
D’Accurzio kopt de bal weg. Pantioras rent richting de bal. Bakaikoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantioras verovert de bal door een tackle van achteren. Pantioras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kaltsas rent richting de bal. Kaltsas probeert naar een medespeler te passen. Pantioras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantioras schiet op doel. Leis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek Mambas - Komotini United 0:3

39e minuut.
Vamvakopoulos rent richting de bal. Muntenuş is nu in balbezit. Vamvakopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Vamvakopoulos schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bražina rent richting de bal. Bražina passt de bal zonder na te denken. D’Accurzio bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Accurzio haalt uit met een fantastische trap. Vellidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek Mambas - Komotini United 1:3

45e minuut.
Kastanas rent richting de bal. Kastanas probeert naar een medespeler te passen. Pantioras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantioras draait met de bal, schiet en ... Leis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek Mambas - Komotini United 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greek Mambas 76%, Komotini United 24%.
Greek Mambas - Komotini United 1:4

51e minuut.
Kaltsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltsas speelt de bal door. Pantioras geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kastanas de bal. Kastanas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bražina speelt de bal door. Kollatos probeert naar een medespeler te passen. Kastanas speelt de bal door. Vamvakopoulos rent richting de bal. Vamvakopoulos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Kaltsas heeft problemen om de bal te vangen. Bražina geeft een lange en hoge pass. D’Accurzio rent richting de bal. D’Accurzio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek Mambas - Komotini United 2:4

63e minuut.
Kastanas rent richting de bal. Daar is Kastanas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kastanas geeft een lange en hoge pass. Pantioras heeft problemen om de bal te vangen. Pantioras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek Mambas - Komotini United 2:5

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Belogiannis komt het veld opgelopen. Valaoras komt het veld opgelopen. Labakis komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ktenas rent richting de bal. Ktenas geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kaltsas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Valaoras krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Labakis is nu in balbezit. Labakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek Mambas - Komotini United 2:6

86e minuut.
Belogiannis met een snelle inworp. Pinatto rent richting de bal. Valaoras onderschept slim de pass. Valaoras met een sublieme pass. Koutsianikoulis geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greek Mambas 67%, Komotini United 33%.
Greek Mambas - Komotini United 2:6