Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IkaroS FC91 ΠΑΣ Γιάννινα 1966
amyna Tactiek Breaking Bad
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 40.4
goed Schieten solide
redelijk Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


5e minuut.
Verheul geeft de bal voor. Daar is Limonada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saldanha schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Saldanha krijgt een gele kaart. Limonada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morris wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Midali bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Archip. Aramburú is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aramburú komt bij de bal en schiet. Mânzeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Espinosa passt de bal zonder na te denken. Sagriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagriotis passt de bal in één keer door. Midali is nu in balbezit. Midali schiet op doel. Mânzeanu bokst de bal weg.

24e minuut.
Midali is nu in balbezit. Archip verovert de bal door een tackle van achteren. Taffarel verovert de bal door een tackle van achteren. Taffarel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dragoş de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Limonada kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Canalmaz de bal onder controle te krijgen. Espinosa is nu in balbezit. Canalmaz is nu in balbezit. Canalmaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Limonada onderschept slim de pass. Canalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Canalmaz draait met de bal, schiet en ... Prado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IkaroS FC91 - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 1:0

32e minuut.
Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú speelt de bal door. Midali rent richting de bal. Midali haalt uit met een fantastische trap. Mânzeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IkaroS FC91 - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 1:1

37e minuut.
Taffarel rent richting de bal. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú speelt de bal door. Midali bereikt de bal nog maar net als eerste. Midali schiet op doel. Mânzeanu bokst de bal weg.

42e minuut.
Espinosa met een sublieme pass. Sagriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagriotis speelt de bal door. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IkaroS FC91 50%, ΠΑΣ Γιάννινα 1966 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IkaroS FC91 - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 1:1

50e minuut.
Limonada verovert de bal door een tackle van achteren. Limonada geeft de bal voor. Mantilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Canalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Canalmaz draait met de bal, schiet en ... Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Midali passt de bal met de wreef. Aramburú rent richting de bal. Houška rent richting de bal. Aramburú onderschept slim de pass. Aramburú geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Morris speelt de bal door. Klungelig pakt Armfelt de bal. Armfelt passt de bal in één keer door. Limonada is nu in balbezit. Limonada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Morris is nu in balbezit. Morris geeft de bal voor. Espinosa geeft een lange en hoge pass. Midali bereikt de bal nog maar net als eerste. Midali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lakos verovert de bal door een tackle van achteren. Bartinský rent richting de bal. Bartinský passt de bal met de wreef. Midali is nu in balbezit. Midali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IkaroS FC91 - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 1:2

63e minuut.
Lakos kopt de bal weg. Canalmaz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Eleftheriou maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Taffarel heeft problemen om de bal te vangen. Taffarel haalt uit met een fantastische trap. Mânzeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Sagriotis met een sublieme pass. Limonada is nu in balbezit. Saldanha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Limonada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morris wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Doeltrap. Saldanha trapt de bal weg van het doel. Archip kopt de bal weg. Limonada rent richting de bal. Limonada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Houška verovert de bal door een tackle van achteren. Houška geeft een lange en hoge pass. Bogdan heeft problemen om de bal te vangen. Limonada bereikt de bal nog maar net als eerste. Limonada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Morris met een sublieme pass. Limonada is nu in balbezit. Bogdan is nu in balbezit. Limonada onderschept slim de pass. Limonada schiet op doel. Prado bokst de bal weg. Buitenspel voor Canalmaz. Goede buitenspelval van de verdediging. Prado maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Taffarel kopt de bal weg. Midali bereikt de bal nog maar net als eerste. Midali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IkaroS FC91 - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IkaroS FC91 51%, ΠΑΣ Γιάννινα 1966 49%.
IkaroS FC91 - ΠΑΣ Γιάννινα 1966 1:3