Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Komotini United Fournoi Bay
Floppy iris Tactiek 4-3-3
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 46.5
formidable Schieten solid
very good Passen adequate
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Kaltsas rent richting de bal. Kaltsas speelt de bal door. Pantioras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantioras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Komotini United - Fournoi Bay 1:0

5e minuut.
Kaltsas is nu in balbezit. Kaltsas geeft de bal voor. Pantioras kopt de bal weg. Vamvakopoulos is nu in balbezit. Vamvakopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Vamvakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vamvakopoulos speelt de bal door. Pantioras is nu in balbezit. Pantioras haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komotini United - Fournoi Bay 2:0

9e minuut.
Pantioras bereikt de bal nog maar net als eerste. Planarco is nu in balbezit. Pantioras onderschept slim de pass. Pantioras geeft een hoge lob. Vamvakopoulos springt en kopt de bal. Presse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Dowgwiłło geeft een lange en hoge pass. Barreiro kopt de bal weg. Planarco probeert de bal met de borst te controleren. Pantioras verovert de bal door een tackle van achteren. Pantioras geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Anagnostopoulos is nu in balbezit. Anagnostopoulos geeft een hoge lob. Inworp. Janocha met een snelle inworp. Negreanu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Anagnostopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Anagnostopoulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anagnostopoulos krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Janocha rent richting de bal. Anagnostopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Anagnostopoulos passt de bal met de wreef. Pantioras rent richting de bal. Pantioras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vamvakopoulos rent richting de bal. Bazzoni begaat een overtreding. Vamvakopoulos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koutsianikoulis wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Ariyadi de bal onder controle te krijgen. Pantioras rent richting de bal. Pantioras geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Dowgwiłło de bal. Vamvakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vamvakopoulos schiet op doel. Presse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Kastanas passt de bal in één keer door. Vamvakopoulos speelt de bal door. Ariyadi rent richting de bal. Pantioras onderschept slim de pass. Pantioras draait met de bal, schiet en ... Presse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Komotini United - Fournoi Bay 3:0

34e minuut.
Goulart kopt de bal weg. Kollatos controleert de bal met de borst. Ragunathan rent richting de bal. Ragunathan draait met de bal, schiet en ... Vellidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Komotini United - Fournoi Bay 3:1

41e minuut.
Barreiro speelt de bal door. Kaltsas met een sublieme pass. Daar is Vamvakopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vamvakopoulos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ariyadi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Komotini United 33%, Fournoi Bay 67%.
Komotini United - Fournoi Bay 3:1

46e minuut.
Bazzoni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Planarco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaltsas met een sublieme pass. Vamvakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vamvakopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Kollatos onderschept slim de pass. Goulart is nu in balbezit. Goulart passt de bal zonder na te denken. Janocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Janocha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vellidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Planarco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aiginitis met de inworp. Kaltsas geeft een lange en hoge pass. Vamvakopoulos krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kociniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantioras verovert de bal door een tackle van achteren. Vamvakopoulos is nu in balbezit. Vamvakopoulos draait met de bal, schiet en ... Dowgwiłło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Presse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komotini United - Fournoi Bay 4:1

57e minuut.
Klungelig pakt Planarco de bal. Kaltsas is nu in balbezit. Kaltsas speelt de bal door. Vamvakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vamvakopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Presse trapt de bal weg van het doel. Koutsianikoulis kopt de bal weg. Vamvakopoulos rent richting de bal. Vamvakopoulos schiet op doel. Presse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Casanova passt de bal met de wreef. Barreiro geeft een hoge lob. Vamvakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vamvakopoulos draait met de bal, schiet en ... Presse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komotini United - Fournoi Bay 5:1

60e minuut.
Pantioras passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kaltsas de bal. Kaltsas passt de bal met de wreef. Vamvakopoulos rent richting de bal. Vamvakopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Komotini United - Fournoi Bay 6:1

63e minuut.
Casanova geeft een lange en hoge pass. Kaltsas kopt de bal weg. Klungelig pakt Pantioras de bal. Kaltsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltsas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kociniak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ariyadi de bal. Pantioras rent richting de bal. Pantioras haalt uit met een fantastische trap. Presse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Komotini United - Fournoi Bay 7:1

66e minuut.
Vamvakopoulos is nu in balbezit. Kociniak onderschept slim de pass. Kociniak passt de bal met de wreef. Koutsianikoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsianikoulis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Koutsianikoulis passt de bal met de wreef. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro passt de bal in één keer door. Koutsianikoulis geeft een hoge lob. Vamvakopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Presse trapt de bal weg. Barreiro kopt de bal weg. Pantioras is nu in balbezit. Pantioras geeft een hoge lob. Vamvakopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro geeft een lange en hoge pass. Ariyadi is nu in balbezit. Vamvakopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Vamvakopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Komotini United 17%, Fournoi Bay 83%.
Komotini United - Fournoi Bay 7:1