Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TIFONAS IkaroS FC91
4132 geo Tactiek amyna
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 42.8
average Schieten solid
average Passen average
weak Verdedigen good


4e minuut.
Archip verovert de bal door een tackle van achteren. Beckham bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckham passt de bal in één keer door. Canalmaz is nu in balbezit. Canalmaz schiet op doel. Virić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Limonada krijgt zijn hoofd ertegen. Virić probeert wanhopig de bal te grijpen. Canalmaz rent richting de bal. Canalmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - IkaroS FC91 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Beckham de bal. Beckham geeft een hoge lob. Calabresa heeft problemen om de bal te vangen. Limonada is nu in balbezit. Limonada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Pintilie heeft problemen om de bal te vangen. Diene verovert de bal door een tackle van achteren. Psomopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TIFONAS - IkaroS FC91 1:1

18e minuut.
Diene onderschept slim de pass. Diene geeft een lange en hoge pass. Daar is Babayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canalmaz onderschept slim de pass. Canalmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Čičin-Šain met een sublieme pass. Babayev verovert de bal door een tackle van achteren. Limonada bereikt de bal nog maar net als eerste. Limonada schiet op doel. Virić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Dellaferrera met een snelle inworp. Binnie met een sublieme pass. Psomopoulos controleert de bal met de borst. Becagli is nu in balbezit. Becagli schiet op doel. Mânzeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Canalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Canalmaz speelt de bal door. Põldma rent richting de bal. Limonada verovert de bal door een tackle van achteren. Limonada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Diene kopt de bal weg. Canalmaz heeft problemen om de bal te vangen. Baviera rent richting de bal. Canalmaz onderschept slim de pass. Canalmaz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Virić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Virić probeert naar een medespeler te passen. Psomopoulos kopt de bal weg. Klungelig pakt Pintilie de bal. Pintilie haalt uit met een fantastische trap. Mânzeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Põldma bereikt de bal nog maar net als eerste. Limonada onderschept slim de pass. Limonada passt de bal zonder na te denken. Canalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Canalmaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIFONAS 61%, IkaroS FC91 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TIFONAS - IkaroS FC91 1:1

54e minuut.
Archip onderschept slim de pass. Beckham rent richting de bal. Beckham geeft de bal voor. Canalmaz rent richting de bal. Canalmaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dragoş geeft de bal voor. Canalmaz rent richting de bal. Canalmaz geeft een lange en hoge pass. Limonada bereikt de bal nog maar net als eerste. Limonada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Archip controleert de bal met de borst. Binnie bereikt de bal nog maar net als eerste. Binnie passt de bal zonder na te denken. Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - IkaroS FC91 2:1

67e minuut.
Klungelig pakt Diene de bal. Psomopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Psomopoulos passt de bal in één keer door. Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Archip rent richting de bal. Archip geeft een lange en hoge pass. Tomasito Rodríguez kopt de bal weg. Daar is Pintilie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintilie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Beckham is nu in balbezit. Beckham passt de bal zonder na te denken. Limonada speelt de bal door. Canalmaz is nu in balbezit. Canalmaz haalt uit met een fantastische trap. Virić bokst de bal weg.

84e minuut.
Beckham met de inworp. Čičin-Šain rent richting de bal. Čičin-Šain speelt de bal door. Canalmaz rent richting de bal. Canalmaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIFONAS 51%, IkaroS FC91 49%.
TIFONAS - IkaroS FC91 2:1