Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΠΑΣ Γιάννινα 1966 Komotini United
Breaking Bad Tactiek Floppy iris
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
40.5 gemiddelde waardering 57.1
goed Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


1e minuut.
Pantioras passt de bal met de wreef. Koutsianikoulis met een sublieme pass. Kaltsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltsas geeft een hoge lob. Vamvakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΣ Γιάννινα 1966 - Komotini United 0:1

6e minuut.
Kollatos kopt de bal weg. Aiginitis heeft problemen om de bal te vangen. Peralta probeert naar een medespeler te passen. Midali rent richting de bal. Midali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Doeltrap. Prado met een harde bal richting middenveld. Barreiro kopt de bal weg. Daar is Pantioras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantioras draait met de bal, schiet en ... Prado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Barreiro geeft de bal voor. Prado met een sublieme pass. Bartinský kopt de bal weg. Midali is nu in balbezit. Midali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kastanas bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kastanas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vamvakopoulos is nu in balbezit. Vamvakopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kollatos onderschept slim de pass. Kollatos geeft een lange en hoge pass. Kastanas kopt de bal weg. Vamvakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vamvakopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Aramburú passt de bal met de wreef. Bartinský heeft problemen om de bal te vangen. Bartinský speelt de bal door. Taffarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffarel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pantioras geeft een lange en hoge pass. Daar is Saldanha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vamvakopoulos rent richting de bal. Vamvakopoulos haalt uit met een fantastische trap. Prado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΣ Γιάννινα 1966 - Komotini United 0:2

27e minuut.
Pantioras is nu in balbezit. Saldanha verovert de bal door een tackle van achteren. Vamvakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vamvakopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΣ Γιάννινα 1966 - Komotini United 0:3

29e minuut.
Pantioras bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantioras verovert de bal door een tackle van achteren. Pantioras draait met de bal, schiet en ... Prado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΣ Γιάννινα 1966 - Komotini United 0:4

41e minuut.
Aiginitis geeft een hoge lob. Tsopanoglou heeft problemen om de bal te vangen. Vamvakopoulos is nu in balbezit. Vamvakopoulos schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΣ Γιάννινα 1966 - Komotini United 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΑΣ Γιάννινα 1966 64%, Komotini United 36%.
ΠΑΣ Γιάννινα 1966 - Komotini United 0:5

46e minuut.
Pantioras passt de bal met de wreef. Kaltsas is nu in balbezit. Kaltsas passt de bal zonder na te denken. Pantioras rent richting de bal. Pantioras draait met de bal, schiet en ... Prado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΣ Γιάννινα 1966 - Komotini United 0:6

49e minuut.
Eleftheriou kopt de bal weg. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro probeert naar een medespeler te passen. Pantioras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantioras schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vamvakopoulos rent richting de bal. Vamvakopoulos schiet op doel. Prado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Barreiro speelt de bal door. Koutsianikoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsianikoulis geeft een hoge lob. Daar is Pantioras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantioras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kastanas met een snelle inworp. Vamvakopoulos rent richting de bal. Vamvakopoulos geeft een lange en hoge pass. Pantioras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantioras schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Mantilla onderschept slim de pass. Inworp. Kaltsas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pantioras rent richting de bal. Pantioras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kastanas geeft de bal voor. Eleftheriou met een sublieme pass. Espinosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vamvakopoulos is nu in balbezit. Vamvakopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Klungelig pakt Barreiro de bal. Barreiro geeft een hoge lob. Vamvakopoulos rent richting de bal. Vamvakopoulos haalt uit met een fantastische trap. Prado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΣ Γιάννινα 1966 - Komotini United 0:7

63e minuut.
Barreiro met een sublieme pass. Koutsianikoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsianikoulis passt de bal in één keer door. Kastanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastanas geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Saldanha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaltsas met een snelle inworp. Pantioras rent richting de bal. Pantioras geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pantioras passt de bal met de wreef. Kaltsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kaltsas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantioras rent richting de bal. Pantioras haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΣ Γιάννινα 1966 - Komotini United 0:8

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Belogiannis komt het veld opgelopen. Valaoras komt het veld opgelopen. Labakis komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Espinosa probeert naar een medespeler te passen. Peralta rent richting de bal. Peralta passt de bal in één keer door. Midali is nu in balbezit. Midali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Koutsianikoulis geeft een lange en hoge pass. Belogiannis is nu in balbezit. Belogiannis geeft een lange en hoge pass. Labakis rent richting de bal. Labakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΑΣ Γιάννινα 1966 79%, Komotini United 21%.
ΠΑΣ Γιάννινα 1966 - Komotini United 0:8