Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TIFONAS LIVORNO. FOOTBAL CLUB
4132 geo Tactiek kainorio
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 43.5
matig Schieten solide
matig Passen goed
matig Verdedigen matig


27e minuut.
Dörfler kopt de bal weg. Babayev is nu in balbezit. Kotrotsos onderschept slim de pass. Kotrotsos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - LIVORNO. FOOTBAL CLUB 0:1

37e minuut.
Calabresa met een sublieme pass. Klungelig pakt Tomasito Rodríguez de bal. Calabresa probeert naar een medespeler te passen. Pintilie rent richting de bal. Pintilie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

41e minuut.
Hejmej rent richting de bal. Dellaferrera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hejmej is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Voutsas met een snel genomen vrije trap. Põldma rent richting de bal. Dörfler verovert de bal door een tackle van achteren. Dörfler draait met de bal, schiet en ... Virić bokst de bal weg.

43e minuut.
Roxu onderschept slim de pass. Roxu passt de bal in één keer door. Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej geeft een lange en hoge pass. Dörfler springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIFONAS 57%, LIVORNO. FOOTBAL CLUB 43%.
TIFONAS - LIVORNO. FOOTBAL CLUB 0:1

51e minuut.
Dellaferrera geeft een lange en hoge pass. Hejmej is nu in balbezit. Hejmej speelt de bal door. Klungelig pakt Dörfler de bal. Dörfler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Binnie geeft de bal voor. Herczeg kopt de bal weg. Becagli is nu in balbezit. Pintilie is nu in balbezit. Pintilie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Hejmej met de inworp. Roxu probeert naar een medespeler te passen. Kotrotsos is nu in balbezit. Kotrotsos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Herczeg geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Binnie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Becagli is nu in balbezit. Becagli schiet op doel. Belogiannis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Dörfler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hejmej geeft de bal voor. Kotrotsos rent richting de bal. Kotrotsos draait met de bal, schiet en ... Virić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIFONAS 52%, LIVORNO. FOOTBAL CLUB 48%.
TIFONAS - LIVORNO. FOOTBAL CLUB 0:1