Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fournoi Bay O.F.I.
4-3-3 Tactiek 343
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
43 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 21.4
uitstekend Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Klungelig pakt Ragunathan de bal. Janocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Janocha passt de bal in één keer door. Ragunathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragunathan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fournoi Bay - O.F.I. 1:0

4e minuut.
Janocha passt de bal met de wreef. Brouwers is nu in balbezit. Brouwers geeft een hoge lob. Ragunathan is nu in balbezit. Ragunathan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Negreanu passt de bal met de wreef. Janocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Janocha probeert naar een medespeler te passen. Ragunathan is nu in balbezit. Ragunathan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fournoi Bay - O.F.I. 2:0

7e minuut.
Kociniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociniak kan de bal niet met de borst controleren. Kociniak geeft een hoge lob. Goulart rent richting de bal. Goulart draait met de bal, schiet en ... Neokosmidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ragunathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragunathan haalt uit met een fantastische trap. Taktikos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neokosmidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fournoi Bay - O.F.I. 3:0

10e minuut.
Goulart passt de bal met de wreef. Ragunathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragunathan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Janocha de bal. Janocha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ragunathan heeft problemen om de bal te vangen. Ragunathan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fournoi Bay - O.F.I. 4:0

15e minuut.
Negreanu passt de bal in één keer door. Janocha rent richting de bal. Janocha passt de bal met de wreef. Ragunathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragunathan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fournoi Bay - O.F.I. 5:0

17e minuut.
Janocha is nu in balbezit. Pelkas is nu in balbezit. Janocha onderschept slim de pass. Janocha draait met de bal, schiet en ... Neokosmidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fournoi Bay - O.F.I. 6:0

24e minuut.
Negreanu passt de bal zonder na te denken. Janocha rent richting de bal. Janocha passt de bal in één keer door. Ragunathan rent richting de bal. Ragunathan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Pelkas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Planarco met een snelle inworp. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ragunathan is nu in balbezit. Ragunathan draait met de bal, schiet en ... Neokosmidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Pelkas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goulart bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulart probeert naar een medespeler te passen. Ragunathan is nu in balbezit. Ragunathan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fournoi Bay - O.F.I. 7:0

28e minuut.
Kociniak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Janocha de bal. Janocha met een sublieme pass. Klungelig pakt Ragunathan de bal. Ragunathan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Goulart heeft problemen om de bal te vangen. Goulart passt de bal met de wreef. Ragunathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragunathan draait met de bal, schiet en ... Neokosmidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fournoi Bay - O.F.I. 8:0

31e minuut.
Daar is Pelkas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ragunathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Janocha rent richting de bal. Ragunathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragunathan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fournoi Bay - O.F.I. 9:0

33e minuut.
Pelkas passt de bal met de wreef. Janocha rent richting de bal. Janocha speelt de bal door. Ragunathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragunathan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Janocha geeft een lange en hoge pass. Daar is Goulart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goulart passt de bal in één keer door. Ragunathan rent richting de bal. Ragunathan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pantavos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociniak onderschept slim de pass. Kociniak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Goulart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goulart passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ragunathan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Goulart zal de hoekschop nemen. Neokosmidis bokst de bal weg. Ragunathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragunathan schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Goulart neemt de hoekschop. Ragunathan rent richting de bal. Ragunathan haalt uit met een fantastische trap. Neokosmidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fournoi Bay 17%, O.F.I. 83%.
Fournoi Bay - O.F.I. 9:0

47e minuut.
Anagnostidis geeft een hoge lob. Planarco kopt de bal weg. Pelkas controleert de bal met de borst. Goulart rent richting de bal. Goulart passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Planarco is nu in balbezit. Planarco geeft de bal voor. Goulart kopt de bal weg. Ragunathan is nu in balbezit. Ragunathan schiet op doel. Neokosmidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Ragunathan haalt uit met een fantastische trap. Neokosmidis met een sublieme pass. Bazzoni kopt de bal weg. Janocha controleert de bal met de borst. Janocha schiet op doel. Neokosmidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Klungelig pakt Janocha de bal. Janocha met een sublieme pass. Ragunathan rent richting de bal. Ragunathan schiet op doel. Neokosmidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fournoi Bay - O.F.I. 10:0

70e minuut.
Kociniak rent richting de bal. Kociniak geeft een hoge lob. Ragunathan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Janocha is nu in balbezit. Janocha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Neokosmidis trapt de bal weg van het doel. Negreanu rent richting de bal. Negreanu passt de bal in één keer door. Goulart rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Goulart zal de hoekschop nemen. Janocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabalas verovert de bal door een tackle van achteren. Ragunathan is nu in balbezit. Ragunathan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kapetanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociniak geeft een lange en hoge pass. Ragunathan is nu in balbezit. Ragunathan haalt uit met een fantastische trap. Neokosmidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fournoi Bay - O.F.I. 11:0

77e minuut.
Skiadaresis kopt de bal weg. Pantavos heeft problemen om de bal te vangen. Bazzoni speelt de bal door. Ragunathan rent richting de bal. Ragunathan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Goulart is nu in balbezit. Goulart geeft een lange en hoge pass. Negreanu probeert naar een medespeler te passen. Janocha heeft problemen om de bal te vangen. Janocha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Inworp. Anemodouras met de inworp. Negreanu probeert naar een medespeler te passen. Goulart bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulart draait met de bal, schiet en ... Neokosmidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Negreanu passt de bal in één keer door. Janocha is nu in balbezit. Janocha passt de bal met de wreef. Ragunathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragunathan schiet op doel. Neokosmidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Taktikos heeft problemen om de bal te vangen. Ragunathan rent richting de bal. Ragunathan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fournoi Bay - O.F.I. 12:0

88e minuut.
Bazzoni passt de bal met de wreef. Taktikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragunathan is nu in balbezit. Ragunathan draait met de bal, schiet en ... Neokosmidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fournoi Bay - O.F.I. 13:0

90e minuut.
Negreanu is nu in balbezit. Negreanu geeft de bal voor. Ragunathan is nu in balbezit. Ragunathan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fournoi Bay - O.F.I. 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fournoi Bay 18%, O.F.I. 82%.
Fournoi Bay - O.F.I. 14:0