Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FGEGGEBG IkaroS FC91
Normal Tactiek amyna
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 44
unsatisfactory Schieten good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


8e minuut.
Dragoş geeft een lange en hoge pass. Dočkal kopt de bal weg. Klungelig pakt Canalmaz de bal. Verheul bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheul draait met de bal, schiet en ... Kydonis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Botsonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakos verovert de bal door een tackle van achteren. Vlantis met een sublieme pass. Lakos rent richting de bal. Lakos geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Minakidis geeft de bal voor. Diene heeft problemen om de bal te vangen. Paspatis rent richting de bal. Paspatis draait met de bal, schiet en ... Mânzeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FGEGGEBG - IkaroS FC91 1:0

29e minuut.
Verheul onderschept slim de pass. Canalmaz is nu in balbezit. Verheul rent richting de bal. Canalmaz rent richting de bal. Canalmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakos passt de bal in één keer door. Dragoş probeert naar een medespeler te passen. Canalmaz rent richting de bal. Canalmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Verheul met een sublieme pass. Dočkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dočkal passt de bal zonder na te denken. Canalmaz rent richting de bal. Canalmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FGEGGEBG - IkaroS FC91 1:1

41e minuut.
Dočkal geeft een hoge lob. Daar is Minakidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beckham bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckham passt de bal met de wreef. Canalmaz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FGEGGEBG - IkaroS FC91 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FGEGGEBG 62%, IkaroS FC91 38%.
FGEGGEBG - IkaroS FC91 1:2

47e minuut.
Dočkal speelt de bal door. Beckham speelt de bal door. Canalmaz controleert de bal met de borst. Canalmaz schiet op doel. Kydonis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FGEGGEBG - IkaroS FC91 1:3

52e minuut.
Armfelt geeft een hoge lob. Maggas rent richting de bal. Beckham verovert de bal door een tackle van achteren. Beckham haalt uit met een fantastische trap. Kydonis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FGEGGEBG - IkaroS FC91 1:4

54e minuut.
Verheul rent richting de bal. Kekos begaat een overtreding. Verheul is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lakos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Beckham bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckham draait met de bal, schiet en ... Kydonis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Beckham probeert naar een medespeler te passen. Kydonis met een sublieme pass. Verheul speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Canalmaz de bal onder controle te krijgen. Canalmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FGEGGEBG - IkaroS FC91 1:5

65e minuut.
Klungelig pakt Canalmaz de bal. Canalmaz passt de bal met de wreef. Beckham heeft problemen om de bal te vangen. Beckham schiet op doel. Kydonis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Vlantis geeft een lange en hoge pass. Archip is nu in balbezit. Archip passt de bal in één keer door. Dočkal heeft problemen om de bal te vangen. Dočkal geeft de bal voor. Paal!

69e minuut.
Armfelt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Beckham de bal. Beckham passt de bal met de wreef. Canalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Canalmaz schiet op doel. Kydonis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FGEGGEBG - IkaroS FC91 1:6

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Minakidis de bal onder controle te krijgen. Armfelt rent richting de bal. Armfelt geeft de bal voor. Beckham bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckham draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FGEGGEBG - IkaroS FC91 1:7

84e minuut.
Botsonis passt de bal in één keer door. Daar is Vlantis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verheul rent richting de bal. Beckham is nu in balbezit. Verheul speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
FGEGGEBG - IkaroS FC91 1:8

89e minuut.
Daar is Maggas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Canalmaz passt de bal met de wreef. Beckham rent richting de bal. Beckham schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FGEGGEBG - IkaroS FC91 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FGEGGEBG 85%, IkaroS FC91 15%.
FGEGGEBG - IkaroS FC91 1:9