Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pune FC Lagends FC
Def 5-2-1-2 Tactiek Abnormal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.3 gemiddelde waardering 50.4
solid Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Dincă is nu in balbezit. Inworp. Swarnkar met de inworp. Dincă geeft een lange en hoge pass. van Nelle springt en kopt de bal. Paal!

14e minuut.
Davidi rent richting de bal. Kocięba geeft een hoge lob. Cicerchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicerchia haalt uit met een fantastische trap. Liangliang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pune FC - Lagends FC 0:1

16e minuut.
Durbec speelt de bal door. Davidi met een sublieme pass. Hayden is nu in balbezit. Hayden schiet op doel. Mona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pune FC - Lagends FC 1:1

22e minuut.
Dincă met een sublieme pass. Klungelig pakt Swarnkar de bal. Swarnkar geeft een lange en hoge pass. van Nelle is nu in balbezit. van Nelle schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Cangas rent richting de bal. Davidi is nu in balbezit. Davidi met een sublieme pass. Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pune FC 56%, Lagends FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pune FC - Lagends FC 1:1

52e minuut.
Durbec passt de bal met de wreef. Davidi speelt de bal door. Hayden rent richting de bal. Hayden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pune FC - Lagends FC 2:1

55e minuut.
Karkada bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkada passt de bal in één keer door. Swarnkar geeft een hoge lob. Cicerchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicerchia haalt uit met een fantastische trap. Liangliang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Kocięba geeft een lange en hoge pass. Cicerchia kopt de bal weg. van Nelle bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nelle haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pune FC - Lagends FC 2:2

69e minuut.
Davidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidi passt de bal met de wreef. Żebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebro schiet op doel. Mona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pune FC - Lagends FC 3:2

72e minuut.
Swarnkar probeert naar een medespeler te passen. Cicerchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicerchia passt de bal zonder na te denken. van Nelle bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nelle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Lettrich speelt de bal door. Durbec rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Nelle. van Nelle krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Durbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbec passt de bal met de wreef. Cicerchia rent richting de bal. van Nelle bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nelle schiet op doel. Liangliang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pune FC 46%, Lagends FC 54%.
Pune FC - Lagends FC 3:2