Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stevens CPR Kerala FC
442Flat Tactiek 1-5-2-1-2
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 33.3
good Schieten adequate
adequate Passen average
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Puruganan onderschept slim de pass. Puruganan passt de bal met de wreef. Vasuki probeert naar een medespeler te passen. Scicluna rent richting de bal. Scicluna haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Fuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Balient geeft de bal voor. Ramanakoppa kopt de bal weg. Koothrappally probeert de bal aan de voet te houden. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnevale draait met de bal, schiet en ... Sanyogita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Carnevale rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stevens CPR - Kerala FC 1:0

24e minuut.
Balient verovert de bal door een tackle van achteren. Balient met een sublieme pass. Sachin probeert naar een medespeler te passen. Puruganan bereikt de bal nog maar net als eerste. Puruganan draait met de bal, schiet en ... Sánchez Fuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Bridel geeft de bal voor. Landgren is nu in balbezit. Scicluna onderschept slim de pass. Scicluna schiet op doel. Sánchez Fuentes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stevens CPR - Kerala FC 1:1

32e minuut.
Daar is Balient, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scicluna bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient maakt een afschuwelijke overtreding. Scicluna moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Scicluna kan niet meer verder spelen. Milind komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puruganan. Balient raakt geblesseerd tijdens het duel. Balient zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koothrappally is nu in balbezit. Brygoła verovert de bal door een tackle van achteren. Brygoła schiet op doel. Sanyogita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stevens CPR - Kerala FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stevens CPR 46%, Kerala FC 54%.
Stevens CPR - Kerala FC 2:1

51e minuut.
Owiti is nu in balbezit. Owiti speelt de bal door. Doi is nu in balbezit. Carnevale rent richting de bal. Carnevale draait met de bal, schiet en ... Sanyogita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stevens CPR - Kerala FC 3:1

79e minuut.
Sánchez Fuentes speelt de bal door. Petruniczyk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Landgren de bal onder controle te krijgen. Puruganan rent richting de bal. Puruganan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ramanakoppa geeft een hoge lob. Oguro kopt de bal weg. Carnevale rent richting de bal. Carnevale geeft een hoge lob. Brygoła krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sachin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sachin schiet op doel. Milind is nu in balbezit. Milind haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Fuentes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stevens CPR - Kerala FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stevens CPR 45%, Kerala FC 55%.
Stevens CPR - Kerala FC 3:2