Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ReDuX Lagends FC
Defensive Tactiek Abnormal
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
52.3 gemiddelde waardering 60.6
very good Schieten very good
solid Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


10e minuut.
Sailendra speelt de bal door. Nilini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pacyna de bal. Pacyna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Hormayer trapt de bal weg van het doel. Kenchammana probeert naar een medespeler te passen. Sailendra met een sublieme pass. Nilini rent richting de bal. Nilini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kenchammana geeft een lange en hoge pass. Clouet kopt de bal weg. Nilini controleert de bal met de borst. Nilini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ReDuX - Lagends FC 0:1

23e minuut.
Kenchammana passt de bal met de wreef. Sailendra rent richting de bal. Sailendra geeft een lange en hoge pass. Nilini maakt een snoekduik en kopt de bal. Hormayer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ReDuX - Lagends FC 0:2

29e minuut.
Kenchammana speelt de bal door. Lauer is nu in balbezit. Lauer passt de bal met de wreef. Durieux bereikt de bal nog maar net als eerste. Durieux draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Vega geeft een hoge lob. Durieux kopt de bal weg. Lauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauer haalt uit met een fantastische trap. Kocięba onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rzymski zal de hoekschop nemen. Daar is Kenchammana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durieux rent richting de bal. Durieux schiet op doel. Thimanniya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Vineeta is nu in balbezit. Lauer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vineeta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vineeta met een snel genomen vrije trap. Sailendra is nu in balbezit. Modi begaat een overtreding. Sailendra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kenchammana zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hormayer niet meer kan verder spelen. Soogoor komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ReDuX 70%, Lagends FC 30%.
ReDuX - Lagends FC 0:2

47e minuut.
Nilini passt de bal zonder na te denken. Zahin is nu in balbezit. Guşiţă onderschept slim de pass. Kenchammana verovert de bal door een tackle van achteren. Kenchammana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

49e minuut.
Rzymski rent richting de bal. Rzymski passt de bal zonder na te denken. Lauer rent richting de bal. Lauer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tendone passt de bal zonder na te denken. Cárdenas controleert de bal met de borst. Nilini rent richting de bal. Zahin is nu in balbezit. Zahin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Nilini passt de bal met de wreef. Sailendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sailendra geeft een lange en hoge pass. Pacyna krijgt zijn hoofd ertegen. Soogoor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ReDuX - Lagends FC 0:3

84e minuut.
Vineeta passt de bal zonder na te denken. Sailendra rent richting de bal. Sailendra passt de bal in één keer door. Nilini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Biswas passt de bal in één keer door. Modi is nu in balbezit. Sailendra onderschept slim de pass. Sailendra geeft de bal voor. Nilini springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ReDuX 61%, Lagends FC 39%.
ReDuX - Lagends FC 0:3