Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akelas Kerala FC
433 Tactiek 1-5-2-1-2
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
31.5 gemiddelde waardering 34
zwak Schieten redelijk
matig Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


16e minuut.
Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov geeft een lange en hoge pass. Tomasiuk rent richting de bal. Tomasiuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akelas - Kerala FC 1:0

20e minuut.
Tomasiuk passt de bal in één keer door. Kasabov probeert naar een medespeler te passen. Koothrappally is nu in balbezit. Luthra verovert de bal door een tackle van achteren. Luthra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Sachin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sachin met een sublieme pass. Puruganan rent richting de bal. Puruganan haalt uit met een fantastische trap. Peristeris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Subbanna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Inworp. Vasuki met een snelle inworp. Petruniczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Milind is nu in balbezit. Milind draait met de bal, schiet en ... Subbanna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Akelas - Kerala FC 1:1

43e minuut.
Milind is nu in balbezit. Milind geeft een hoge lob. Kasabov heeft problemen om de bal te vangen. Puruganan is nu in balbezit. Puruganan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akelas 48%, Kerala FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akelas - Kerala FC 1:1

46e minuut.
Neela komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Tomasiuk kopt de bal weg. Petruniczyk is nu in balbezit. Petruniczyk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vasuki de bal. Vasuki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Puruganan passt de bal met de wreef. Milind is nu in balbezit. Wons is nu in balbezit. Milind onderschept slim de pass. Milind passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Puruganan rent richting de bal. Puruganan passt de bal met de wreef. Peristeris probeert de bal aan de voet te houden. Vasuki is nu in balbezit. Vasuki draait met de bal, schiet en ... Neela bokst de bal weg.

54e minuut.
Petruniczyk speelt de bal door. Vasuki is nu in balbezit. Vasuki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Puruganan de bal. Puruganan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Hevonkoski onderschept slim de pass. Hevonkoski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sasthi met een snelle inworp. Tomasiuk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sachin onderschept slim de pass. Sachin probeert naar een medespeler te passen. Milind bereikt de bal nog maar net als eerste. Milind draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bhuvanesh de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Wons rent richting de bal. Puruganan onderschept slim de pass. Puruganan passt de bal zonder na te denken. Milind bereikt de bal nog maar net als eerste. Milind draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Petruniczyk is nu in balbezit. Petruniczyk passt de bal in één keer door. Puruganan is nu in balbezit. Puruganan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akelas - Kerala FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akelas 69%, Kerala FC 31%.
Akelas - Kerala FC 1:2