Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kinare ke nivasi Stevens CPR
442 Tactiek 442Flat
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 42.5
poor Schieten very good
poor Passen adequate
average Verdedigen adequate


14e minuut.
Carnevale geeft een lange en hoge pass. Doi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła is nu in balbezit. Brygoła haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnevale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kinare ke nivasi - Stevens CPR 0:1

17e minuut.
Owiti verovert de bal door een tackle van achteren. Owiti probeert naar een medespeler te passen. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła is nu in balbezit. Brygoła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kinare ke nivasi - Stevens CPR 0:2

21e minuut.
Landgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Landgren geeft een hoge lob. Carnevale is nu in balbezit. Carnevale draait met de bal, schiet en ... Duy Cường maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
kinare ke nivasi - Stevens CPR 0:3

22e minuut.
Doi is nu in balbezit. Doi probeert naar een medespeler te passen. Balient speelt de bal door. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Brygoła de bal. Brygoła probeert naar een medespeler te passen. Carnevale is nu in balbezit. Carnevale draait met de bal, schiet en ... Liivak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duy Cường verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Rogala kopt de bal weg. Doi rent richting de bal. Doi met een sublieme pass. Carnevale is nu in balbezit. Carnevale schiet op doel. Duy Cường kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Nathan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nathan krijgt een gele kaart. Carnevale is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Doi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
kinare ke nivasi - Stevens CPR 0:4

29e minuut.
Rogala met een snelle inworp. Masnaghetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnaghetti geeft een lange en hoge pass. Carnevale springt en kopt de bal. Duy Cường maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Owiti met een sublieme pass. Carnevale is nu in balbezit. Carnevale passt de bal met de wreef. Brygoła is nu in balbezit. Brygoła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Doi bereikt de bal nog maar net als eerste. Doi passt de bal zonder na te denken. Brygoła rent richting de bal. Brygoła schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nathan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Doi passt de bal zonder na te denken. Nathan heeft problemen om de bal te vangen. Carnevale rent richting de bal. Carnevale draait met de bal, schiet en ... Duy Cường maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kinare ke nivasi - Stevens CPR 0:5

36e minuut.
Brygoła draait met de bal, schiet en ... Liivak speelt de bal door. Doi heeft problemen om de bal te vangen. Carnevale is nu in balbezit. Carnevale draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pascual zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majoo rent richting de bal. Brygoła onderschept slim de pass. Brygoła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Majoo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brygoła is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Masnaghetti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Brygoła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brygoła schiet op doel. Duy Cường verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Nathan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carnevale is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Doi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kinare ke nivasi 68%, Stevens CPR 32%.
kinare ke nivasi - Stevens CPR 0:5

57e minuut.
Sultani verovert de bal door een tackle van achteren. Sultani probeert naar een medespeler te passen. Majoo heeft problemen om de bal te vangen. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnevale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kinare ke nivasi - Stevens CPR 0:6

64e minuut.
Majoo rent richting de bal. Brygoła onderschept slim de pass. Liivak is nu in balbezit. Brygoła verovert de bal door een tackle van achteren. Brygoła draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Daar is Balient, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chandrashekhar rent richting de bal. Doi speelt de bal door. Daar is Carnevale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carnevale schiet op doel. Duy Cường probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carnevale geeft de bal voor. Duy Cường verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Doi is nu in balbezit. Doi passt de bal met de wreef. Masnaghetti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Carnevale de bal. Carnevale draait met de bal, schiet en ... Duy Cường verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Liivak rent richting de bal. Brygoła verovert de bal door een tackle van achteren. Brygoła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kinare ke nivasi - Stevens CPR 0:7

82e minuut.
Doi met een sublieme pass. Majoo heeft problemen om de bal te vangen. Majoo speelt de bal door. Masnaghetti rent richting de bal. Masnaghetti geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Brygoła probeert naar een medespeler te passen. Doi bereikt de bal nog maar net als eerste. Doi passt de bal zonder na te denken. Carnevale heeft problemen om de bal te vangen. Carnevale haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kinare ke nivasi 78%, Stevens CPR 22%.
kinare ke nivasi - Stevens CPR 0:7