Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pune FC ReDuX
Def 5-2-1-2 Tactiek Attacking
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 53
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Lauer is nu in balbezit. Lauer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pune FC - ReDuX 0:1

12e minuut.
Cangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas met een sublieme pass. Lauer rent richting de bal. Lauer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Modi is nu in balbezit. Hayden verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kehl. Hayden is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Durbec neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rzymski kopt de bal weg. Cárdenas geeft een hoge lob. Ferron heeft problemen om de bal te vangen. Durieux is nu in balbezit. Durieux haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas passt de bal zonder na te denken. Lauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pune FC - ReDuX 0:2

26e minuut.
Kehl heeft problemen om de bal te vangen. Kehl speelt de bal door. Rzymski rent richting de bal. Lauer is nu in balbezit. Lauer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cárdenas passt de bal zonder na te denken. Kehl heeft problemen om de bal te vangen. Lauer rent richting de bal. Lauer haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lettrich de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettrich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lauer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lauer legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Pune FC - ReDuX 0:3

34e minuut.
Durieux met een sublieme pass. Vos speelt de bal door. Rzymski rent richting de bal. Rzymski schiet op doel. Liangliang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pune FC - ReDuX 0:4

39e minuut.
Lettrich geeft de bal voor. Inworp. Durieux met een snelle inworp. Kehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Minz probeert de bal aan de voet te houden. Guşiţă kopt de bal weg. Cangas rent richting de bal. Lauer verovert de bal door een tackle van achteren. Lauer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pune FC 68%, ReDuX 32%.
Pune FC - ReDuX 0:4

47e minuut.
Vos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cárdenas de bal. Cárdenas passt de bal met de wreef. Kehl is nu in balbezit. Kehl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Cangas rent richting de bal. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas geeft de bal voor. Lauer krijgt zijn hoofd ertegen. Liangliang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pune FC - ReDuX 0:5

64e minuut.
Perier heeft problemen om de bal te vangen. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas speelt de bal door. Lauer rent richting de bal. Lauer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ferron geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Modi met de inworp. Durieux rent richting de bal. Durieux geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ferron geeft een hoge lob. Inworp. Durieux met de inworp. Ferron speelt de bal door. Durieux geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega passt de bal zonder na te denken. Lettrich onderschept slim de pass. Rzymski heeft problemen om de bal te vangen. Rzymski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Ferron geeft een hoge lob. Hayden rent richting de bal. Hayden passt de bal zonder na te denken. Durbec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Davidi rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Ferron onderschept slim de pass. Kehl verovert de bal door een tackle van achteren. Kehl probeert naar een medespeler te passen. Rzymski is nu in balbezit. Rzymski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Liangliang trapt de bal weg. Cangas heeft problemen om de bal te vangen. Lauer speelt de bal door. Rzymski rent richting de bal. Rzymski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pune FC 69%, ReDuX 31%.
Pune FC - ReDuX 0:5