Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lagends FC BLAUGRANA
Abnormal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 34.4
outstanding Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen good


3e minuut.
Pankaj onderschept slim de pass. Pankaj geeft de bal voor. Klungelig pakt Shamir de bal. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Swarnkar met de inworp. Yashodhan is nu in balbezit. Yashodhan geeft een hoge lob. Mukunda maakt een snoekduik en kopt de bal. Denigris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagends FC - BLAUGRANA 1:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Forrez met de inworp. Klungelig pakt Ganeshwaran de bal. Janardan is nu in balbezit. Janardan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Shamir geeft de bal voor. Yashodhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yashodhan passt de bal met de wreef. van Nelle is nu in balbezit. van Nelle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Janardan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dinkerrai de bal. Dinkerrai geeft een hoge lob. Virani rent richting de bal. Virani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dinkerrai met een snelle inworp. Soma rent richting de bal. Soma geeft een hoge lob. Mukunda maakt een snoekduik en kopt de bal. Denigris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagends FC - BLAUGRANA 2:0

26e minuut.
Yashodhan speelt de bal door. van Nelle bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nelle passt de bal in één keer door. Virani is nu in balbezit. Virani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mukunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukunda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lagends FC - BLAUGRANA 3:0

31e minuut.
Soma probeert naar een medespeler te passen. van Nelle rent richting de bal. van Nelle met een sublieme pass. Virani rent richting de bal. Virani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Inworp. Swarnkar met de inworp. Ganeshwaran rent richting de bal. Yashodhan onderschept slim de pass. Yashodhan geeft de bal voor. Denigris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagends FC 40%, BLAUGRANA 60%.
Lagends FC - BLAUGRANA 3:0

46e minuut.
Yashodhan speelt de bal door. Klungelig pakt Swarnkar de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Swarnkar met de inworp. Yashodhan geeft een lange en hoge pass. Denigris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Yashodhan kopt de bal weg. van Nelle probeert naar een medespeler te passen. Virani is nu in balbezit. Virani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lagends FC - BLAUGRANA 4:0

51e minuut.
Yashodhan met een sublieme pass. van Nelle rent richting de bal. van Nelle passt de bal in één keer door. Virani rent richting de bal. Virani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Yashodhan passt de bal met de wreef. van Nelle is nu in balbezit. van Nelle passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mukunda de bal. Mukunda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
de Sampaio trapt de bal weg. Yashodhan kopt de bal weg. van Nelle speelt de bal door. Mukunda is nu in balbezit. Mukunda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Soma de bal. Soma kopt de bal weg. van Nelle met een sublieme pass. Virani rent richting de bal. Virani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mukunda bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nelle rent richting de bal. Mukunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukunda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagends FC - BLAUGRANA 5:0

60e minuut.
Ganeshwaran rent richting de bal. Virani verovert de bal door een tackle van achteren. van Nelle rent richting de bal. van Nelle schiet op doel. Denigris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagends FC - BLAUGRANA 6:0

62e minuut.
Swarnkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Swarnkar geeft een hoge lob. Daar is Virani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virani geeft een lange en hoge pass. Mukunda krijgt zijn hoofd ertegen. Denigris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Janardan heeft problemen om de bal te vangen. Yashodhan onderschept slim de pass. Yashodhan passt de bal in één keer door. Virani is nu in balbezit. Virani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Ganeshwaran is nu in balbezit. Yashodhan onderschept slim de pass. Yashodhan geeft een hoge lob. Mukunda rent richting de bal. Mukunda haalt uit met een fantastische trap. Denigris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Bácskai kopt de bal weg. Kenchammana rent richting de bal. Kenchammana passt de bal zonder na te denken. Mukunda is nu in balbezit. Mukunda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Swarnkar met de inworp. Yashodhan controleert de bal met de borst. Yashodhan geeft een lange en hoge pass. Virani is nu in balbezit. Virani draait met de bal, schiet en ... Denigris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Bácskai is nu in balbezit. Yashodhan verovert de bal door een tackle van achteren. Yashodhan passt de bal in één keer door. van Nelle bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nelle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lagends FC - BLAUGRANA 7:0

90e minuut.
Dinkerrai geeft de bal voor. Mukunda kopt de bal weg. van Nelle is nu in balbezit. van Nelle schiet op doel. Denigris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagends FC - BLAUGRANA 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagends FC 25%, BLAUGRANA 75%.
Lagends FC - BLAUGRANA 8:0