Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manheat United Chariots FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 23.6
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Cansai passt de bal in één keer door. Semerkant rent richting de bal. Klungelig pakt Sreeram de bal. Musunur is nu in balbezit. Musunur draait met de bal, schiet en ... Shrivastava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baldeepsingh heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Chandrak is nu in balbezit. Chandrak geeft de bal voor. Musunur bereikt de bal nog maar net als eerste. Musunur schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Roshni verovert de bal door een tackle van achteren. Roshni probeert naar een medespeler te passen. Musunur rent richting de bal. Musunur haalt uit met een fantastische trap. Shrivastava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manheat United - Chariots FC 0:1

10e minuut.
Viswanathan met een sublieme pass. Daar is Nachiketa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nachiketa passt de bal zonder na te denken. Musunur is nu in balbezit. Musunur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Narasimha met een sublieme pass. Musunur bereikt de bal nog maar net als eerste. Semerkant bereikt de bal nog maar net als eerste. Musunur verovert de bal door een tackle van achteren. Musunur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Manheat United - Chariots FC 0:2

44e minuut.
Govindasvamy met een sublieme pass. Aseem bereikt de bal nog maar net als eerste. Aseem met een sublieme pass. Cansai heeft problemen om de bal te vangen. Cansai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manheat United 50%, Chariots FC 50%.
Manheat United - Chariots FC 0:2

49e minuut.
Narasimha rent richting de bal. Narasimha geeft de bal voor. Semerkant probeert de bal aan de voet te houden. Musunur is nu in balbezit. Musunur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manheat United - Chariots FC 0:3

52e minuut.
Klungelig pakt Cansai de bal. Chandrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Venkateshwara is nu in balbezit. Venkateshwara passt de bal zonder na te denken. Aseem geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Govindasvamy passt de bal in één keer door. Sreeram is nu in balbezit. Roshni met een sublieme pass. Musunur bereikt de bal nog maar net als eerste. Musunur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Vikrant rent richting de bal. Narasimha is nu in balbezit. Narasimha passt de bal in één keer door. Musunur heeft problemen om de bal te vangen. Musunur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Shrivastava met een sublieme pass. Govindasvamy kopt de bal weg. Viswanathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Viswanathan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manheat United 46%, Chariots FC 54%.
Manheat United - Chariots FC 0:3