Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kerala FC Lagends FC
1-5-2-1-2 Tactiek Abnormal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
34 gemiddelde waardering 49.5
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Velaga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mukunda komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Cicerchia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bridel de bal. Pacyna rent richting de bal. Pacyna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bridel is nu in balbezit. Pacyna verovert de bal door een tackle van achteren. Pacyna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Cicerchia passt de bal in één keer door. Dincă rent richting de bal. Dincă geeft de bal voor. Cicerchia is nu in balbezit. Cicerchia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mukunda is nu in balbezit. Mukunda geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Giridharan geeft een lange en hoge pass. Pacyna kopt de bal weg. Mukunda probeert de bal aan de voet te houden. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dinkerrai met een snelle inworp. Petruniczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruniczyk speelt de bal door. Pacyna rent richting de bal. Pacyna schiet op doel. Sanyogita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mukunda rent richting de bal. Mukunda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kerala FC - Lagends FC 0:1

37e minuut.
Sriram probeert naar een medespeler te passen. Dincă speelt de bal door. Cicerchia rent richting de bal. Cicerchia draait met de bal, schiet en ... Sanyogita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kerala FC - Lagends FC 0:2

39e minuut.
Biswas verovert de bal door een tackle van achteren. Biswas geeft een hoge lob. Ramanakoppa heeft problemen om de bal te vangen. Mukunda is nu in balbezit. Mukunda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kerala FC - Lagends FC 0:3

40e minuut.
Cicerchia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pacyna de bal. Bridel rent richting de bal. Pacyna rent richting de bal. Pacyna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Dinkerrai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkerrai speelt de bal door. Koothrappally bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicerchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicerchia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Shantinath met de inworp. Vasuki is nu in balbezit. Vasuki met een sublieme pass. Milind bereikt de bal nog maar net als eerste. Milind haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kerala FC 65%, Lagends FC 35%.
Kerala FC - Lagends FC 0:3

46e minuut.
Mona komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Mukunda verovert de bal door een tackle van achteren. Mukunda passt de bal met de wreef. Cicerchia is nu in balbezit. Mukunda rent richting de bal. Mukunda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Sriram geeft een hoge lob. Mukunda kopt de bal weg. Pacyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacyna schiet op doel. Sanyogita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kerala FC - Lagends FC 0:4

56e minuut.
Mona probeert naar een medespeler te passen. Cicerchia kopt de bal weg. Hevonkoski heeft problemen om de bal te vangen. Mukunda is nu in balbezit. Mukunda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Mukunda is nu in balbezit. Dincă is nu in balbezit. Dincă speelt de bal door. Mukunda rent richting de bal. Mukunda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Bridel de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Milind probeert naar een medespeler te passen. Cicerchia rent richting de bal. Sachin rent richting de bal. Cicerchia onderschept slim de pass. Cicerchia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Vasuki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karkada. Vasuki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vasuki met een snel genomen vrije trap. Puruganan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Mona trapt de bal weg van het doel. Cicerchia kopt de bal weg. Mukunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukunda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Vasuki met een snelle inworp. Biswas met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasuki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petruniczyk geeft een hoge lob. Mona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Dinkerrai geeft een lange en hoge pass. Dincă probeert de bal met de borst te controleren. Cicerchia rent richting de bal. Cicerchia schiet op doel. Sanyogita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kerala FC - Lagends FC 0:5

84e minuut.
Cicerchia is nu in balbezit. Cicerchia geeft een lange en hoge pass. Pacyna controleert de bal met de borst. Pacyna schiet op doel. Sanyogita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kerala FC - Lagends FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kerala FC 59%, Lagends FC 41%.
Kerala FC - Lagends FC 0:6