Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stevens CPR Pune FC
442Flat Tactiek Def 5-2-1-2
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 44.5
adequate Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Cangas kopt de bal weg. Davidi is nu in balbezit. Davidi met een sublieme pass. Minz bereikt de bal nog maar net als eerste. Minz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Perier passt de bal in één keer door. Davidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidi met een sublieme pass. Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden schiet op doel. Sánchez Fuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Hayden is nu in balbezit. Hayden haalt uit met een fantastische trap. Balient probeert de bal aan de voet te houden. Minz bereikt de bal nog maar net als eerste. Minz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cangas speelt de bal door. Oguro is nu in balbezit. Hayden verovert de bal door een tackle van achteren. Hayden schiet op doel. Sánchez Fuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stevens CPR - Pune FC 0:1

24e minuut.
Cangas met een sublieme pass. Davidi rent richting de bal. Davidi probeert naar een medespeler te passen. Minz heeft problemen om de bal te vangen. Minz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Minz is nu in balbezit. Rogala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cangas komt bij de bal en schiet. Hayden maakt een snoekduik en kopt de bal. Sánchez Fuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Marciniszyn geeft een lange en hoge pass. Rot geeft een hoge lob. Davidi heeft problemen om de bal te vangen. Hayden is nu in balbezit. Hayden haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Fuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Davidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidi speelt de bal door. Hayden is nu in balbezit. Hayden schiet op doel. Sánchez Fuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stevens CPR - Pune FC 0:2

43e minuut.
Ferron onderschept slim de pass. Durbec is nu in balbezit. Durbec geeft een hoge lob. Hayden is nu in balbezit. Hayden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stevens CPR 68%, Pune FC 32%.
Stevens CPR - Pune FC 0:2

53e minuut.
Rogala rent richting de bal. Rogala geeft een hoge lob. Oguro heeft problemen om de bal te vangen. Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stevens CPR - Pune FC 0:3

60e minuut.
Rogala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Masnaghetti is nu in balbezit. Masnaghetti met een sublieme pass. Brygoła is nu in balbezit. Brygoła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Ferron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferron geeft een lange en hoge pass. Landgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden verovert de bal door een tackle van achteren. Hayden schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Liangliang met een sublieme pass. Davidi kopt de bal weg. Klungelig pakt Oguro de bal. Hayden rent richting de bal. Hayden draait met de bal, schiet en ... Sánchez Fuentes bokst de bal weg.

84e minuut.
Durbec verovert de bal door een tackle van achteren. Durbec passt de bal zonder na te denken. Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Fuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Owiti passt de bal in één keer door. Durbec rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carnevale. Carnevale krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stevens CPR 50%, Pune FC 50%.
Stevens CPR - Pune FC 0:3