Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ReDuX Kerala ke Haathi
Attacking Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.6 gemiddelde waardering 22.9
solide Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Chittor rent richting de bal. Chittor passt de bal zonder na te denken. Lauer rent richting de bal. Lauer haalt uit met een fantastische trap. Keshavan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ReDuX - Kerala ke Haathi 1:0

5e minuut.
Vandan kopt de bal weg. Gangadutt probeert de bal aan de voet te houden. Lauer rent richting de bal. Lauer schiet op doel. Uppalapati maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vedati geeft een hoge lob. Raviram bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramjee tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramjee krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Lauer met een sublieme pass. Vandan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandan met een sublieme pass. Klungelig pakt Lauer de bal. Lauer geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Swapnil rent richting de bal. Shalaby verovert de bal door een tackle van achteren. Shalaby met een sublieme pass. Lauer rent richting de bal. Lauer draait met de bal, schiet en ... Uppalapati bokst de bal weg. Vandan geeft de bal voor. Mayekar is nu in balbezit. Mayekar draait met de bal, schiet en ... Keshavan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uppalapati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ReDuX - Kerala ke Haathi 2:0

14e minuut.
Ramjee probeert naar een medespeler te passen. Swapnil bereikt de bal nog maar net als eerste. Swapnil probeert naar een medespeler te passen. Gombrowicz is nu in balbezit. Gombrowicz schiet op doel. Hormayer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ReDuX - Kerala ke Haathi 2:1

26e minuut.
Lauer rent richting de bal. Saravati is nu in balbezit. Lauer onderschept slim de pass. Lauer probeert naar een medespeler te passen. Keshavan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ReDuX - Kerala ke Haathi 3:1

28e minuut.
Chittor bereikt de bal nog maar net als eerste. Chittor passt de bal in één keer door. Saravati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mayekar rent richting de bal. Mayekar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kłusek probeert naar een medespeler te passen. Mayekar rent richting de bal. Saravati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayekar onderschept slim de pass. Mayekar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Uppalapati probeert wanhopig de bal te grijpen. Lauer is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ReDuX - Kerala ke Haathi 4:1

31e minuut.
Vandan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandan speelt de bal door. Mayekar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayekar schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gangadutt onderschept slim de pass. Gangadutt geeft een hoge lob. Tendone kopt de bal weg. Lauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauer draait met de bal, schiet en ... Uppalapati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lauer heeft problemen om de bal te vangen. Lauer haalt uit met een fantastische trap. Uppalapati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ReDuX 29%, Kerala ke Haathi 71%.
ReDuX - Kerala ke Haathi 4:1

46e minuut.
Durieux komt het veld opgelopen. Gombrowicz met een sublieme pass. Rêgo is nu in balbezit. Durieux onderschept slim de pass. Mayekar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayekar haalt uit met een fantastische trap. Paal! Durieux is nu in balbezit. Durieux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ReDuX - Kerala ke Haathi 5:1

58e minuut.
Durieux passt de bal in één keer door. Giriraj verovert de bal door een tackle van achteren. Mayekar is nu in balbezit. Mayekar haalt uit met een fantastische trap. Uppalapati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Swapnil de bal. Kłusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłusek passt de bal in één keer door. Durieux rent richting de bal. Durieux schiet op doel. De bal raakt de paal. Mayekar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayekar haalt uit met een fantastische trap. Keshavan probeert de bal aan de voet te houden. Uppalapati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ReDuX - Kerala ke Haathi 6:1

60e minuut.
Modi komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Mayekar verovert de bal door een tackle van achteren. Swapnil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayekar onderschept slim de pass. Mayekar haalt uit met een fantastische trap. Keshavan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Shalaby zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kłusek heeft problemen om de bal te vangen. Kłusek met een sublieme pass. Shalaby rent richting de bal. Shalaby geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Mayekar rent richting de bal. Durieux rent richting de bal. Durieux schiet op doel. Na een snelle pass probeert Giriraj de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ReDuX - Kerala ke Haathi 7:1

69e minuut.
Keshavan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vandan met de inworp. Chittor bereikt de bal nog maar net als eerste. Chittor geeft een lange en hoge pass. Uppalapati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mayekar kopt de bal weg. Paal!

83e minuut.
Ankola onderschept slim de pass. Ankola geeft de bal voor. Mayekar kopt de bal weg. Durieux rent richting de bal. Durieux haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ReDuX 24%, Kerala ke Haathi 76%.
ReDuX - Kerala ke Haathi 7:1