Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BLAUGRANA Manheat United
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 18.7
good Schieten average
weak Passen poor
adequate Verdedigen hopeless


6e minuut.
Rojas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Sreeram kopt de bal weg. Klungelig pakt Śmieszek de bal. Śmieszek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bácskai speelt de bal door. Evlahin rent richting de bal. Sreeram maakt een afschuwelijke overtreding. Sreeram krijgt een gele kaart. Evlahin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bácskai zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Śmieszek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Baldeepsingh met een sublieme pass. Bácskai rent richting de bal. Bácskai passt de bal zonder na te denken. Rojas Rodríguez rent richting de bal. Rojas Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Shrivastava trapt de bal weg van het doel. Rojas Rodríguez kopt de bal weg. Vikrant heeft problemen om de bal te vangen. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Rojas Rodríguez de bal. Rojas Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BLAUGRANA - Manheat United 1:0

41e minuut.
Rojas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vikrant is nu in balbezit. Janardan geeft een hoge lob. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek draait met de bal, schiet en ... Shrivastava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BLAUGRANA 36%, Manheat United 64%.
BLAUGRANA - Manheat United 1:0

50e minuut.
Venkateshwara is nu in balbezit. Rojas Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas Rodríguez passt de bal in één keer door. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Janardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Janardan geeft de bal voor. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek schiet op doel. Shrivastava maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okrzesik met de inworp. Bácskai met een sublieme pass. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Rojas Rodríguez is nu in balbezit. Śmieszek rent richting de bal. Rojas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Shrivastava probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Karthick rent richting de bal. Rojas Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas Rodríguez met een sublieme pass. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rojas Rodríguez rent richting de bal. Rojas Rodríguez geeft de bal voor. Śmieszek is nu in balbezit. Śmieszek schiet op doel. Shrivastava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Semerkant geeft de bal voor. Klungelig pakt Bácskai de bal. Venkateshwara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Venkateshwara is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BLAUGRANA 39%, Manheat United 61%.
BLAUGRANA - Manheat United 1:0