Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nazareth FC kinare ke nivasi
Defend Tactiek 442
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 26.8
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Sudhansu kopt de bal weg. Correa is nu in balbezit. Tarun begaat een overtreding. Tarun krijgt een gele kaart. Correa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Majoo komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Koluthungan geeft een hoge lob. Shahbaz kopt de bal weg. Majoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Meka onderschept slim de pass. Meka schiet op doel. Duy Cường bokst de bal weg.

25e minuut.
Sury geeft de bal voor. Meka rent richting de bal. Majoo is nu in balbezit. Meka onderschept slim de pass. Meka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Venkataraman is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sultani met de inworp. Ramakrishna is nu in balbezit. Ramakrishna geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Shvetank speelt de bal door. Majoo kopt de bal weg. Daar is Sury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correa rent richting de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nazareth FC 59%, kinare ke nivasi 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nazareth FC - kinare ke nivasi 0:0

49e minuut.
Tarun kan de bal niet met de borst controleren. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarun begaat een overtreding. Tarun krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
Sreekanth bereikt de bal nog maar net als eerste. Sreekanth geeft een lange en hoge pass. Meka bereikt de bal nog maar net als eerste. Meka haalt uit met een fantastische trap. Duy Cường maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nazareth FC - kinare ke nivasi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nazareth FC 57%, kinare ke nivasi 43%.
Nazareth FC - kinare ke nivasi 1:0